Neler Yeni

HepsiJet siparişleri neden bu kadar yavaş

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Şahsen HepsiJet'e diğer kargo şirketlerinden daha çok güveniyorum. Hepsiburada için özel bir bölüm olduğu için kargo paketlerine daha özenli olduklarını düşünüyorum, bilmiyorum yanılıyor muyum? Diğer firmalar gibi paketlerle çift kale maç yapmıyorlardır herhalde.
şimdiye kadar hep yurtiçi olmasına özen göstermiştim siparişlerimin en geç 3günde gelmişti kargolarım bakalım farklı bir deneyim olucak hepsiburada kargo işini becerebilmiş mi yoksa becerememil mi görücez gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Kart
şimdiye kadar hep yurtiçi olmasına özen göstermiştim siparişlerimin en geç 3günde gelmişti kargolarım bakalım farklı bir deneyim olucak hepsiburada kargo işini becerebilmiş mi yoksa becerememil mi görücez gibi
Bu konularda şans faktörü de çok önemli. Ben şahsen kimi seçeceğim diye özellikle dikkat etmiyorum. Sonuçta paketimi hangi insanın getireceğini bilmiyorum. Ne kadar iyi bir firma da olsa, çalışanın başına kaza bile gelse ürüne zarar gelebilir. Ha hatalı taşıma olayları en çok hangi firmada oluyor onu bilmek lazım ama onu da tespit etmek biraz zor.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bu konularda şans faktörü de çok önemli. Ben şahsen kimi seçeceğim diye özellikle dikkat etmiyorum. Sonuçta paketimi hangi insanın getireceğini bilmiyorum. Ne kadar iyi bir firma da olsa, çalışanın başına kaza bile gelse ürüne zarar gelebilir. Ha hatalı taşıma olayları en çok hangi firmada oluyor onu bilmek lazım ama onu da tespit etmek biraz zor.
Aras kargo :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

söylediğim ürünlerin kutuları hep yamuk yumuk geliyordu ama düzeldiler biraz daha

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Sorunlu firmayı tespit ettiysen ne mutlu sana. O zaman dikkatli olman gereken Aras olmamasıdır senin için... :)
yani yurtiçinden şaşmadım.şimdiye kadar fakat bulunduğum durumda seçmek gibi bir.şansım yok farklı bir deneyim olucak banada

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl yani satın aldığın ürünün haricinde durduk yere 1 tane daha mı gönderdiler?
hayır belli başlı amazon prime hediyeleri var aldığım fanın yanındada mx4 macun gönderdiler hediye

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kolonya aldım başak bir satıcıdan Hepsijet ile geliyor. Dün kargolandı, tahmini teslimat 10 haziran diyor, gerçekten yavaş. Asla bir Kolay Gelsin olamazlar.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar bu hepsijet hakkında aşırı çok şikayet varmış hiç dikkat etmedim ssd sipariş etmiştim oraya verildi Kocaeliden Aydına ne kadar sürede gelir sizce çok sıkıntılı dendi Aydın teslimat şubesini yarın arayıp sorsam mı sizce tek hoşuma giden cumartesi siparişi verdim bu gün sabah 9 da kargoya verildi ve yola çıktı
Kaç yıldır Hepsiburada, Amazon, N11, Trendyol gibi E-Ticaret sitelerinden sipariş veriyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Kargolama, alıcı ile iletişim, memnuniyet, dağıtıma çıkma süresi, kargoya verilme süresi... onlarca şeyde çok başarılılar.
Her yerde aynı şey geçerli değil. Daha geçen gün Hepsiburada'dan sipariş verdim ve 1 günde elime ulaştı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hepsijet bu aralar çok yoğun sanırım. standart olarak ankara ve batısından, nereden olursa olsun, çanakkaleye gelen kargolar 1 günde gelir.(en azından gelebilir) hepsijet bugün getiremedi. avrupa dağıtım merkezinde takılmış dün.

Top Bottom