Neler Yeni

Yardım Hepsijett kargo tarihi saçmalığı

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Ben de bunu hepsijet anlaşmalı mağazadan aldım baksanıza hıza bence arkadaş haklı nasıl hepsijet oluyor böyle

Ekler

• Screenshot_20211108_012735.jpg
    Screenshot_20211108_012735.jpg
    176.2 KB · Hit: 27

equinoxx

80+ Bronze
Ben de bunu hepsijet anlaşmalı mağazadan aldım baksanıza hıza bence arkadaş haklı nasıl hepsijet oluyor böyle
Şimdi hepsijet şöyle çalışmakta; Anlaşmalı olduğu mağazalardan ürünleri toplayıp kendi depolarına alıyor, böylelikle kolay ve hızlı bir şekilde ürün tedarik ve kargolama işlemi sağlanıyor. Diğer mağazalarda satıcı kendisi ürünü paketleme kargolama gibi işlemleri yaptığı için biraz daha geç oluyor süreç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Şimdi hepsijet şöyle çalışmakta; Anlaşmalı olduğu mağazalardan ürünleri toplayıp kendi depolarına alıyor, böylelikle kolay ve hızlı bir şekilde ürün tedarik ve kargolama işlemi sağlanıyor. Diğer mağazalarda satıcı kendisi ürünü paketleme kargolama gibi işlemleri yaptığı için biraz daha geç oluyor süreç.
Peki ben sana şöyle bir soru sorsam cevabın ne olacak ? Bu konuyu ben zaten biliyordum ama hepsijett ile teslim alma gibi bir işim olmadı ondan dolayı çalışma prensibini sordum . Şimdi başka bir mesele şu. Hepsiburada kargoya verebiliyor iken başka bir firma daha vermedi bugün verecek fakat vermez ise Hepsiburada adresi doğrulayabiliyor iken bu diğer satıcı nasıl boşlukta kalıyor . Dün ki açtığım konu da detayları görebilirsin .

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Tamamda neden bu kadar gecikecekse o satıcı firma oraya hepsijet ibaresi koyuyor. Bakalım ben yinede erken göndermeleri için firmaya mail attım. Sanmıyorum ama bir umut. Monitörümü sattım neredeyse bir hafta 60hz monitörle idare etmek zorundayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Can
Tamamda neden bu kadar gecikecekse o satıcı firma oraya hepsijet ibaresi koyuyor. Bakalım ben yinede erken göndermeleri için firmaya mail attım. Sanmıyorum ama bir umut. Monitörümü sattım neredeyse bir hafta 60hz monitörle idare etmek zorundayım
Depoda kalmadı ise yada yoğun şekilde dağıtılıyor ise mecbur biraz bekleticektir seni yapacak bir şey yok ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

En fazla gelmez yada vermez iptal edersin sende zaten. Benim geç gelen ürün pazartesi hepsijett e verilip Çarşamba günü gelecekmiş ben bunu tuhaf karşıladım

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
Depoda kalmadı ise yada yoğun şekilde dağıtılıyor ise mecbur biraz bekleticektir seni yapacak bir şey yok ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

En fazla gelmez yada vermez iptal edersin sende zaten. Benim geç gelen ürün pazartesi hepsijett e verilip Çarşamba günü gelecekmiş ben bunu tuhaf karşıladım
Mümkün dostum. İstanbul-Erzincan arası kargoları 2 günde alıyorum ben. Anormal bir durum yok.

Top Bottom