TahinPekmez
80+ Gold
4k 31 inch bir monitör alsak, donanim yetersiz kaldığında 2k ya ceksem sorun yassr miyim?
bu bir tahmin mi?Bence yaşamazsın usta
Her monitörü orjinal çözünürlüğünde kullanmak lazım.Ben 2K monitör aldım 32 inç 108p ye çekince görüntü bulanıklaşıyor.Sende 4K monitör alıp 2K ya çekersen performans artar tabi ama görüntü gerçek 2K gibi net olmaz4k 31 inch bir monitör alsak, donanim yetersiz kaldığında 2k ya ceksem sorun yassr miyim?
1080 e göre 32 inç zaten çok büyük orda fark eder ama 32 inç için 2k ve 4k çok yakın fark çok olmazHer monitörü orjinal çözünürlüğünde kullanmak lazım.Ben 2K monitör aldım 32 inç 108p ye çekince görüntü bulanıklaşıyor.Sende 4K monitör alıp 2K ya çekersen performans artar tabi ama görüntü gerçek 2K gibi net olmaz
o zaman 4k monitörü 2k ya aldığımda gercek 2k görüntüsü vermiyor mu?Her monitörü orjinal çözünürlüğünde kullanmak lazım.Ben 2K monitör aldım 32 inç 108p ye çekince görüntü bulanıklaşıyor.Sende 4K monitör alıp 2K ya çekersen performans artar tabi ama görüntü gerçek 2K gibi net olmaz
onun farkindayim da, 1080p ye çekince gercekten 1080p monitorlerle ayni veriyorsa sıkıntı yok. zaten oled olacak monitör2 k monitörü 1920'ye çektiğimde görüntü hiç tatmin etmiyor muhtemelen aynı durum yaşanır
donuyor mu neden ki2k monitörde 1080p ye çekiyorum minecrafta dönüyor sen düşün
bende bundan korkuyordum, tam olarak ne demek piksel kesimi. tam 2 kati olmadığı icin mi?piksel kesimi farklı olduğundan görüntüde sorun yaşarsın
Gerçi evet bazı monitörlerde sallıyorum 4k 120 hz desteklerken, rekabetçi oyunlar için 2kya çekip 240 hz falan alabiliyordun ama ismini bende hatırlayamadım.(rakamları salladım)Değişik bir mesele vardı 4k ve 2k 34inç de tam olarak düzgün çalışa biliyordu hatta 4k da monitör 240hz olurken 2k da 360hz oluyordu alengilli bir ismi vardı ama unuttum