Bu videoyu görmüştüm gerçekten ilginç ama bu işi anlamış değilim onu neden kaldırırsın ki birçok işe yarıyor bence.Olmaz, senin anakartında da yok.
Artık anakartın üstüne koymuyorlar genellikle, işlemcide varsa vardır, o kadar.
Tabii yine istisnalar var, şu cihaz gibi, dahili GTX 1050 Ti GPU var.
Anlamadım?Gerçekten bu soruyu sorup gold ibaresi mi aldın
O dediğin olay LGA775 zamanından kalma. Güncel çoğu işlemciye grafik çipi eklenince kaldırıldı bu özellik yani B550 bir anakartta ekran kartı olmadan APU bir işlemci kullanmadığın sürece görüntü alamazsın.Soru başlıkta. Yoksa da B550 Gaming Edge Wi-Fi'de var mı?
Maliyeti azaltmak için.Bu videoyu görmüştüm gerçekten ilginç ama bu işi anlamış değilim onu neden kaldırırsın ki birçok işe yarıyor bence.
Her şeyi bilmesi gerekmiyor .Gerçekten bu soruyu sorup gold ibaresi mi aldın
Bu videoyu görmüştüm gerçekten ilginç ama bu işi anlamış değilim onu neden kaldırırsın ki birçok işe yarıyor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım
Birkez daha anlıyoruz ki sayfada düzenleme yapılması gerektiğini demekki bütün konulara boş yorum yapmak daha mantıklıHer şeyi bilmesi gerekmiyor .
Rütbeler bilgiye göre değil attığı mesaj sayısına göre değişir ama çok mesaj atıp da bilgisi düşük olan çok kişi yok
Soru sorabilmesi için var bu platform istediğini sorar btw
Aynen, bu gidişte sen Gold da olursun Titanium da. Çünkü dediğinle yaptığın örtüşüyor. Boş yorum yapıyorsun.Birkez daha anlıyoruz ki sayfada düzenleme yapılması gerektiğini demekki bütün konulara boş yorum yapmak daha mantıklı
Zaten yaptığın boş yorum sen bu gidişle 2 güne permalıksınBirkez daha anlıyoruz ki sayfada düzenleme yapılması gerektiğini demekki bütün konulara boş yorum yapmak daha mantıklı