Neler Yeni

Kablosuz mouse dongle ile verimli olur mu?

ugurcamm

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
Evet içinden çıkan Dongle ile bağlantı kuracaksın. Aynı şekilde içinden çıkan kabloyla bilgisayara bağlayınca şarj olur. K

ulaklığın içinde ses kartı olduğu için ses kartına gerek yok. DTS özelliği var içindeki kartta onu kullanacaksın 7.1 için. Bu kulaklığın şarjı 120 saat gidiyor, bayağı uzun süre şarj etmeden kullanırsın.
Anladım hocam direkt tak çalıştır yani. Bu DTS dediğiniz şeyi aktif falan mı etmem gerekiyor anlayamadım orayı da kusura bakmayın.

ugurcamm

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
DTS, 7.1 sanal ses özelliği. Genelde oyunlarda sesleri daha iyi duyabilmek için kullanılıyor.
Yani bir şey yapmama gerek yok değil mi o özelliği kullanmak için dongleyi taktığımda iş bitiyor

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Göksel Gündüz
Yani bir şey yapmama gerek yok değil mi o özelliği kullanmak için dongleyi taktığımda iş bitiyor
Kulaklığın yazılımından istersen açıp kapatabilirsin.

Şuradaki yazılımı kurup yapacaksın eğer alırsan. Duruma göre açıp kapatabilirsin.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Sağ olun hocam. Şöyle 4 bine kadar önerebileceğiniz kulaklık var mıdır ?

Hocam fiyatları epeydir takip etmiyorum. Şahsen G535 kullanıyorum, konforu iyi, hafif. Ses güzel ama sol tarafta ses tekerleğinden kaynaklı kronik bir cızırtı sorunu var. Benzer bir model G733 ama bütçenin bir tık üstü, fiyatını hak ediyor mu, bu bütçede daha iyisi var mı vs bilmiyorum. Ses kalitesine aman aman düşkün değilsen tavsiyem konfor ve pil süresi üstünde durman. Olay bu ikisidir, mikrofonu da alır önüne koyarsın, yazılımı da 2 kurcalar bir kenara atarsın ama konfor ve pil ömrü... Kulaklığını 1 seneden uzun kullanınca döne döne iyi ki dersin bunlara dikkat edersen. Bütçeni, önemsediğin veya önemsemediğin şeyleri belirttiğin bir konu açarsan piyasayı takip eden arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

Top Bottom