Neler Yeni

HER AY 1000 TL HARÇLIK İLE NE YAPILIR !

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
devletimden her ay 1250 tl ibb den 2250 tl diğer vakıf ve kurumlardan + ailedende ayda 4k para geliyor 7k para aldım 1 kere sonrasında pc aldım şimdi diğer aylar euro ya yatırcam hepsini ama aileden gelenle kredi kartı borcumu ödüyom dshkpadasdsa

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1000TL para değil bu devirde, ye iç gezmene bak. 8-9 ay hiç yemeden biriktirsen 1 aylık asgariye denk geliyor.

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
devletimden her ay 1250 TL ibb den 2250 TL diğer vakıf ve kurumlardan + ailedende ayda 4k para geliyor 7k para aldım 1 kere sonrasında pc aldım şimdi diğer aylar euro ya yatırcam hepsini ama aileden gelenle kredi kartı borcumu ödüyom dshkpadasdsa
zaten bu burslar hep ihtiyacı olmayanlara çıkıyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
zaten bu burslar hep ihtiyacı olmayanlara çıkıyor
bir kere neler yaşadığımı bilemezsiniz ailem asgari ücretle geçiniyor annem ev hanımı kredi kartımdan 2 tane var kardeşimin ödemelerinide ben yapıyorum ihtiyacı olmayan derken ?

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
bir kere neler yaşadığımı bilemezsiniz ailem asgari ücretle geçiniyor annem ev hanımı kredi kartımdan 2 tane var kardeşimin ödemelerinide ben yapıyorum ihtiyacı olmayan derken ?
parayla pc aldığına göre ihtiyacın yok kardeşim aç ders çalışan yüzlerce öğrenci var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
parayla pc aldığına göre ihtiyacın yok kardeşim aç ders çalışan yüzlerce öğrenci var
dostum 12 yıllık laptopumla ders mi çalışıyım ? ki mühendislik öğrencisiyim diye aldım ve gelen paramı neye harcıycağımı sana sorcakta değilim kusura bakma

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
dostum 12 yıllık laptopumla ders mi çalışıyım ? ki mühendislik öğrencisiyim diye aldım ve gelen paramı neye harcıycağımı sana sorcakta değilim kusura bakma
ben neye harcadığınamı karıştım ihtiyacın olmadığını dedim euro falanda alacağına göre

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
ben neye harcadığınamı karıştım ihtiyacın olmadığını dedim euro falanda alacağına göre
kanka parayı yatırım yapıcam ilerde harcıycam bir ayda 5k gelen bursumu neye harcamama bekliyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ihtiyacım olanı harcayıp kalanı yatırım yapıcam ki kyk burs çıkan herkes altın alıyor :D

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Hayatını kaliteli yaşamaya bak.

brtdmrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berat Demirci
kanka parayı yatırım yapıcam ilerde harcıycam bir ayda 5k gelen bursumu neye harcamama bekliyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ihtiyacım olanı harcayıp kalanı yatırım yapıcam ki kyk burs çıkan herkes altın alıyor :D
tm

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Bilmiyorum yatırım tavsiyesi isteyebilirsin de dostum Caps Locku açıp "AYPON 14'ÜM VAR ÇOK GÜZEL BİLGİSAYARIM VAR ÜSTÜM BAŞIM TAM TÜM GÜN OYUN OYNUYOM 1000TL Yİ NE YAPABİLİRİM?" yazınca itici geliyor bana. Paranı bir şeyler alarak değerlendirebilirsin ya da ihtiyacını alırsın ne bilelim kral ne ihtiyacın var yok. Ye iç gez dolaş yani böyle konu açmak garip ne bileyim...

Çilecash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehdi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
HER AY 1000 TL HARÇLIK ALIYORUM BU PARAYI NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM SİSTEMİM GAYET İYİ YAYIN YAPABİLECEK KADAR EKİPMANIM VAR ÖYLE DÜŞÜNÜN TELEFONUM İPHONE 14 KIYAFETİM HERŞEYİM TAM NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM OYUN OYNUYORUM BÜTÜN GÜN
Vay ** hayata bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,932
Üyeler
161,934
Son üye
caprice41
Top Bottom