Neler Yeni

Rehber Her Bütçeye Mouse Önerileri

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım.

150-200 TL
Bu mouseların özellikleri aşağı yukarı aynı, tasarımını beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Bir de bu üçü var. PMW3360 sensör kullandıkları biliniyor, eğer öyleyse yukarıdaki mouselardan daha iyiler. Bütçeniz varsa ergonomisinden dolayı Qudos alın.

Tasarım önemli değilse bu bütçede en iyisi.

250-300 TL
Omen ile Bloody daha iyi sensöre sahip, tasarıma önem veriyorsanız Deathadder V2 Mini alınabilir.

350-400 TL
Delikli mouse isterseniz Cooler Master veya Sharkoon alın, sensörleri aynı. Deliksiz istiyorsanız Pulsefire Raid alın, bütçeniz yetiyorsa da G403 Hero alın.

450-500 TL
Tasarım ve sensöre önem veriyorsanız Deathadder V2 alın, ergonomi ve sensör önemliyse de Basilisk V2. Eliniz küçükse, claw veya fingertip kullanıyorsanız Rival 3 Wireless alın. Daha iyi sensör ve büyük bir kablosuz mouse istiyorsanız Basilisk X Hyperspeed.

1000-1700 TL
Viper Ultimate ile Basilisk Ultimate aynı özelliklere sahip, sadece Basilisk Ultimate kablosuz. G Pro Hero'nun sensörü daha kötü ama tasarımını beğenirseniz alabilirsiniz. V2 Pro, Viper Ultimate'e göre daha ergonomik bir mouse, sağ el için üretilmiş. Viper Ultimate ise sağ ve sol el için üretilmiş.

Rehberim bu kadardı, eklenmesini veya çıkarılmasını uygun gördüğünüz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yardımı için @zbabomen'e teşekkürler.
Mouse için 100Tl bütçem vardı Gamepower Bane aldım hata mı ettim?
Vay be 150Tl altı yok bile :)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım.

150-200 TL
Bu mouseların özellikleri aşağı yukarı aynı, tasarımını beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Bir de bu üçü var. PMW3360 sensör kullandıkları biliniyor, eğer öyleyse yukarıdaki mouselardan daha iyiler. Bütçeniz varsa ergonomisinden dolayı Qudos alın.

Tasarım önemli değilse bu bütçede en iyisi.

250-300 TL
Omen ile Bloody daha iyi sensöre sahip, tasarıma önem veriyorsanız Deathadder V2 Mini alınabilir.

350-400 TL
Delikli mouse isterseniz Cooler Master veya Sharkoon alın, sensörleri aynı. Deliksiz istiyorsanız Pulsefire Raid alın, bütçeniz yetiyorsa da G403 Hero alın.

450-500 TL
Tasarım ve sensöre önem veriyorsanız Deathadder V2 alın, ergonomi ve sensör önemliyse de Basilisk V2. Eliniz küçükse, claw veya fingertip kullanıyorsanız Rival 3 Wireless alın. Daha iyi sensör ve büyük bir kablosuz mouse istiyorsanız Basilisk X Hyperspeed.

1000-1700 TL
Viper Ultimate ile Basilisk Ultimate aynı özelliklere sahip, sadece Basilisk Ultimate kablosuz. G Pro Hero'nun sensörü daha kötü ama tasarımını beğenirseniz alabilirsiniz. V2 Pro, Viper Ultimate'e göre daha ergonomik bir mouse, sağ el için üretilmiş. Viper Ultimate ise sağ ve sol el için üretilmiş.

Rehberim bu kadardı, eklenmesini veya çıkarılmasını uygun gördüğünüz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yardımı için @zbabomen'e teşekkürler.
P-peki benim Rival 3 çok mu kötü de bu listede yeri yok :(
Ben ağlamaya gidiyor.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Kullananlar, ani ve hızlı tepkilerde takılma olduğunu söylüyordu. 150 altını eklemedim çünkü 150 altında düzgün mouse yok.
Anladım. Zaten bende o fiyatlara düzgün olmadığını bildiğim için düştüğümüz halden bahsettim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

ELECTUS

80+ Silver
@epica59 Roccat Kain 102 Aimo bu mouse u da eklebilirsin,Razer Deathadder V2 Mini ile neredeyse aynıymış.@Barry Allen önerdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baver Avcı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,279
Üyeler
163,633