Rehber Her Bütçeye Uygun Monitörlü&Monitörsüz Sistem Tavsiyeleri!! [GÜNCEL 2021]

Monitör seçimlerinizi beğenmedim, onun dışında sistemler güzel, elinize sağlık.
Stok sorunları beklenmeli bence.

Stoklar beklensede Ethereum 1600 Dolarlara çıkmışken hemen erir bence. Ekran kartı almak artık hayal sanırım.

Biraz geç cevap vereceğim görmemişim kontrol edince gördüm.
Kusura bakmayın.
Neden beğenmediniz?

Biraz geç cevap vereceğim görmemişim kontrol edince gördüm.
Kusura bakmayın.
Neden beğenmediniz?
Sadece ilk sistem ve 165hz modeli dışındaki atılan monitör modellerini prk beğenmedim yoksa diğerleri gayet iyi attığınız monitörlerden o civarda daha iyisi bulunabilir ya da daha ucuza aynı kaliteyi verebilecek monitörler bulunabilir bir de zaten apu sistem toplayacak kişi yzun ömürlü olmasına pek bakacağını sanmıyorum zaten bütçesi düşük ki apu topluyor o yüzden 3400g daha mantıklı olur yeni neslillerin hepsinden daha performanslı oyunlarda

Sadece ilk sistem ve 165hz modeli dışındaki atılan monitör modellerini prk beğenmedim yoksa diğerleri gayet iyi attığınız monitörlerden o civarda daha iyisi bulunabilir ya da daha ucuza aynı kaliteyi verebilecek monitörler bulunabilir bir de zaten apu sistem toplayacak kişi yzun ömürlü olmasına pek bakacağını sanmıyorum zaten bütçesi düşük ki apu topluyor o yüzden 3400g daha mantıklı olur yeni neslillerin hepsinden daha performanslı oyunlarda
Biliyorum fakat stok bunda vardı o zaman. :D

Hocam bir daha yükseldi fiyatlar tekrar çekebilir misiniz.

Geri