K4R0X
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Oğuzhan Çiftci
Normal şartlarda vdsl 50mb internet bağlantım var ve gün içinde sabit bir şekilde sıkıntısız bu hızı alabiliyorum ama gece saat tam 8 den sonra internet hızım 5-8 mb arası bir hıza düşüyor ve gece 12 ye kadar bu böyle sürüyor 12 den sonra hiçbir şey yokmuş gibi eski haline geri geliyor çok enteresan bir durum süperonline müşterisiyim arıza kaydı oluşturdum ttden gelip baktılar bir sıkıntı yok deyip gittiler modem arayüzünden internet değerlerimi kontrol ediyorum hep sabit değerler modeme gelen hızlarda değerlerde herhangi bir dalgalanma vs olmuyo bir çözüm önerisi olan varmı 2 farklı modem ile denedim superonlineın verdiği huawei modem ve keenetic omni dsl şuanda keenetic modemi kullanıyorum son 1 aydır bu şekilde öncesinde sıkıntısız bir şekilde interneti kullanıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
keenetic modemi yıllardır kullanıyorum bu arada modemi yeni değiştirmedim modemlik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü gün içinde ve belirttiğim saat aralığı gece 8-12 arasında modeme gelen hızlar ve diğer değerler hep stabil herhangi bir dalgalanma vs olmuyorNormal şartlarda vdsl 50mb internet bağlantım var ve gün içinde sabit bir şekilde sıkıntısız bu hızı alabiliyorum ama gece saat tam 8 den sonra internet hızım 5-8 mb arası bir hıza düşüyor ve gece 12 ye kadar bu böyle sürüyor 12 den sonra hiçbir şey yokmuş gibi eski haline geri geliyor çok enteresan bir durum süperonline müşterisiyim arıza kaydı oluşturdum ttden gelip baktılar bir sıkıntı yok deyip gittiler modem arayüzünden internet değerlerimi kontrol ediyorum hep sabit değerler modeme gelen hızlarda değerlerde herhangi bir dalgalanma vs olmuyo bir çözüm önerisi olan varmı 2 farklı modem ile denedim superonlineın verdiği huawei modem ve keenetic omni dsl şuanda keenetic modemi kullanıyorum son 1 aydır bu şekilde öncesinde sıkıntısız bir şekilde interneti kullanıyordum.