her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kendi rakında oyna o zaman. Multi hesap yasak. Pişkin pişkin burda BrOnzdDa VUruyOrum dersen anana küfür etseler haklılar. Boş iş yapıyorsunuz. Hakaretide hak ediyorsunuz. Savunulacak bir tarafı yok. Kendi çöplüğünüzde oynayın. Adamlar mmr sistemini eşek başı diyemi getirdiler oyuna?

arkadaşımla oynuyorum onu benim seviyeme getirip onla oynayacağım sanane ?

aynen kardeşim yıkıklık kesinlikle yıkıklık 32 fps oynadığım için kendi şelomda oynamıyorum elimde bi pc olsa kendi hesabımdada oynarım smurfum dede keyfimin kahyasımısın
karşıam gelirsen valoda ağır söverim haberin olsun benim rankım yüksek ama bronzların çektiğini az uz bende çekiyorum ve gayet kanser kitlelerdensiniz 5k mesaj yapmış adamların şunu kavrayamaması çok saçma geliyor

valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
smurf hesap açarak kendini geliştirmek istiyor olabilirsin ama sen daha yuksek eloda olup adamları vurunca adamlarrankları düşüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
e iyi bende yanıma im arkadaş alayım boostlasın beni ne güzel bronzların iiçinden geçelim sonra oyun ücretsiz yeni hesap açılıyor diye savunalım madem böyle bir şeyin olmasını istiyor oyun tüm ranklar kaldırılsın gümüşe im gelsin golda bronz gelsin demi çok mantıklı
bak azcık oku lan oku lan oku ne dedim boostlamıyorum oynamıyorum bile adam akıllı diyrum birazcık anlamaya çalış orda maç geçmişi var benim ne yapdığım yazıyor sen kesinlikle doğru değilsin

Kendi rakında oyna o zaman. Multi hesap yasak. Pişkin pişkin burda BrOnzdDa VUruyOrum dersen anana küfür etseler haklılar. Boş iş yapıyorsunuz. Hakaretide hak ediyorsunuz. Savunulacak bir tarafı yok. Kendi çöplüğünüzde oynayın. Adamlar mmr sistemini eşek başı diyemi getirdiler oyuna?
Multi hesap nasıl yasak oluyor ?
30 tane e sporcu yayıncı adam yan çar kasıyor yayınlar onlarda ban yesin o zaman.

smurf hesap açarak kendini geliştirmek istiyor olabilirsin ama sen daha yuksek eloda olup adamları vurunca adamlarrankları düşüyor
knk rank girmiyomki nadir arklarla giriyom ondada az vuruyom

karşıam gelirsen valoda ağır söverim haberin olsun benim rankım yüksek ama bronzların çektiğini az uz bende çekiyorum ve gayet kanser kitlelerdensiniz 5k mesaj yapmış adamların şunu kavrayamaması çok saçma geliyor

ne rankın merak ettim YÜKSEK rankını

arkadaşımla oynuyorum onu benim seviyeme getirip onla oynayacağım sanane ?
Arkadaşın diye oyunun kuralını delemezsin. Illegal ve etik değil bitmiştir. Kimse sizin keyfiniz için oyunda kendi seviyesinde olmayan insanlarla oynamak zorunda değil. Boş yapmaya devam edin ama :D

bak azcık oku lan oku lan oku ne dedim boostlamıyorum oynamıyorum bile adam akıllı diyrum birazcık anlamaya çalış orda maç geçmişi var benim ne yapdığım yazıyor sen kesinlikle doğru değilsin
he aynen evet kesin hehe sen haklısın daha düşük ranklı insanların oyununu zehir etmek veya yüksek ranklıları trollemek evet bunlar seni 100% haklı yapıyor zaten bi gidin işinize

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri