Neler Yeni

Her gün şampuansız saç yıkamak

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Merhaba, ben her sabah kalktığımda saçım kalkık düzensiz oluyor bu yüzden her gün şampuansız saç yıkamayı düşünüyorum bunun saça bir zararı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç yıkama süresi maksimum 1 dakika sürer.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,516
İsim
uwu
Merhaba, ben her sabah kalktığımda saçım kalkık düzensiz oluyor bu yüzden her gün şampuansız saç yıkamayı düşünüyorum bunun saça bir zararı olur mu ?

Zeytin yağlı şampuan kullan yada direk kalıp sabununu

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Aynı sorun bende de mevcuttu kabarma dağılma vs oluyordu ama yıkamak yerine spray kullanmanı tavsiye ederim. Şuan hali hazırda kullandığım bir tane var hem rahat taramanı hem de daha canlı ve dolgun görünmesini sağlıyor. Kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım memnunum.
bioblas-botanic-oils-argan-yagli-sivi-sac-kremi-sprey-200-ml-sac-kremi-sprey-8522-50-B.png

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan

bi süreden sonra keçe gibi olur saçların arkadaşımda öyle yapıyodu semsertti saçları

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de mevcuttu kabarma dağılma vs oluyordu ama yıkamak yerine spray kullanmanı tavsiye ederim. Şuan hali hazırda kullandığım bir tane var hem rahat taramanı hem de daha canlı ve dolgun görünmesini sağlıyor. Kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım memnunum. Alıntıyı görüntüle
saç kreminin zararı yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,701
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom