bizim 23 ünde
Değil, benim 2. sınav haftam geçen hafta 7 bu hafta 8 sınavım var.
biz 9 kasım da 3 tane sınav olduk bugün de 3 tane var allah kahretsin 2 günde 6 sınav nedir ya bizi bitirdin be
Profil fotoğraflarınızdakiler kim söyler misiniz rica etsem ?Bilemedim, ben anadolu lisesinde okuyorum, sanırım meslek liseleri filan daha geç sınav oluyor.
Öğretmenler baya kesin konuşuyor, iptal olacağını sanmıyorum.
Profil fotoğrafımda "E" harfi var, nasıl kim?Profil fotoğraflarınızdakiler kim söyler misiniz rica etsem ?
"Doruk Takir" isimli bir gta 5 karakteri.Profil fotoğraflarınızdakiler kim söyler misiniz rica etsem ?
Bu hafta başladık bu gün 12:00 da mat sınvaım tarih sınavım birde bilişim teknik resim sınavım varBizim okulda hala belli olmadı diye biliyorum. Sanırım 20 Kasım civarı olacakmış, doğru mudur?
Vio-Aşkın Mert SalcıoğluProfil fotoğraflarınızdakiler kim söyler misiniz rica etsem ?
aynısını yaşıoyrum bu hafta her gün 3 sınav .dbiz 9 kasım da 3 tane sınav olduk bugün de 3 tane var allah kahretsin 2 günde 6 sınav nedir ya bizi bitirdin be
Benimde bugün var ayın 2sinden beri sınavlara giriyorum 12 sinde bitiyorBizim okulda hala belli olmadı diye biliyorum. Sanırım 20 Kasım civarı olacakmış, doğru mudur?
Aga be yakyak. Keşke sormasaydım.Vio-Aşkın Mert Salcıoğlu
2 sene önce böbrek yetmezliğinden ölen rapper