Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
İşlemcisi gayet iyi.onu anladım. Ama işlemci iyi mi onu sordum.
İşlemcisi gayet iyi.onu anladım. Ama işlemci iyi mi onu sordum.
Tekrar teşekkürler hepinize. Ben bir hafta içinde bu sistemi alıorum o zaman. Bütçemi aşıyor ama aşmıyor aslında. Diğer konulara biraz baktım. Hep bütçeni aşarsan filan yazmışlar. Ben de 1000tl az söyledim bütçemi.hddyi harici olarak bağlayın. İçini açarsanız garanti ölür. Marka bi' bilgisayar çünkü kendisi.![]()
HP Pavilion TG01-2037NT (435C4EA) / AMD Ryzen 3 5300G / GTX 1650 SUPER 4GB / 8 GB RAM / 256 GB M.2 SSD / Freedos Gaming Bilgisayar
Dilediğin gibi oynamaya hazır ol. Sorunsuz genişletme ve kolay yükseltmeler ile bu güçlü bilgisayar, seninle ve geleceğin oyunlarıyla uyum sağlar. Üstün eğlence, oyun ve çoklu görev deneyimi sunan güç…www.gaming.gen.tr
Hayırlı olsun o zaman. İyi forumlar.Tekrar teşekkürler hepinize. Ben bir hafta içinde bu sistemi alıorum o zaman. Bütçemi aşıyor ama aşmıyor aslında. Diğer konulara biraz baktım. Hep bütçeni aşarsan filan yazmışlar. Ben de 1000tl az söyledim bütçemi.![]()
Hayırlı olsun. Sistem çok iyi bu arada 60fps'i 720p'yi bırak 1080p'de bile verirTekrar teşekkürler hepinize. Ben bir hafta içinde bu sistemi alıorum o zaman. Bütçemi aşıyor ama aşmıyor aslında. Diğer konulara biraz baktım. Hep bütçeni aşarsan filan yazmışlar. Ben de 1000tl az söyledim bütçemi.![]()
720p'de her oyunu 60fps+ oynatcak bir sistem toplamak istiyorum. Neden 720p diye sormayın, monitör alacak param yok. 240gb ssd yeter 1tb hdd var zaten bende. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
yetiyor bütçem evet teşekkür ederim.Hocam bugün yeni sistem geldi bütçe varsa kaçırmayınNeon MS – MoleculePC
moleculepc.com