wass
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 928
Merhaba, bugün yaptığım f/p sistemin amd versiyonunu sunacağım size. Biraz daha pahalı oldu galiba ama daha kaliteli gibi duruyor.
Anakart
www.sahibinden.com
Milli anakart oldu artık 
İşlemci
www.sahibinden.com
Bence yüz üstü bıraktırmaz, gayet performanslı bir işlemci. Size her konuda yeteceğine inanıyorum.
Ekran Kartı
www.sahibinden.com
Böyle bir ekran kartı buldum, d.a discordundan da insanlara sordum bunu önerdiler.
Ramler
www.sahibinden.com
SSD
Windows ve ana dosyaları kurmak ve PC'yi hızlandırmak için SSD tercih ettim.
HDD
www.hepsiburada.com
Oyunlar ve diğer şeyleri depolamak için kullanacağız.
Kasa
www.trendyol.com
Kasayı sıfır tercih ettim çünkü 2. el kasalar sıfır kadar pahalı hatta bazıları daha pahalı.
PSU
www.incehesap.com
Monitör
www.sahibinden.com
Mouse, Mousepad, Kulaklık, Gamepad ve Fifa20 Kodu
www.sahibinden.com
Klavye
www.sahibinden.com
İsteyen ekipmanlara para harcamayıp farklı şeyler yapabilir, eğer yanlışım varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
DİKKAT!!
Bu konudaki ürünlerin çoğu 2. El olduğu için oluşabilecek her türlü aksilikten sorumluluk almıyorum.
Anakart
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da

İşlemci

Amd Ryzen 3 3100 garantili - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 911164661
Amd Ryzen 3 3100 garantili - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Ramler
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
SSD
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
HDD
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Kasa

GAMETECH Fortes Mesh 4x120mm Rainbow Fanlı Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Fortes Mesh 4x120mm Rainbow Fanlı Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası (PSU YOK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
PSU

XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Monitör
Bilgisayar Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Monitör modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!
Mouse, Mousepad, Kulaklık, Gamepad ve Fifa20 Kodu
Bilgisayar Çevre Birimleri Ürünleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Çevre Birimleri ürünleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!
Klavye
Kablolu ve Kablosuz Klavyeler Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
Kablolu, kablosuz klavyeleri uygun fiyatlarla sahibinden.com Param Güvende sistemi üzerinden taksit ve ücretsiz kargo seçenekleriyle satın alabilirsiniz.
İsteyen ekipmanlara para harcamayıp farklı şeyler yapabilir, eğer yanlışım varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

DİKKAT!!
Bu konudaki ürünlerin çoğu 2. El olduğu için oluşabilecek her türlü aksilikten sorumluluk almıyorum.
Son düzenleme: