Her şey Kötüye Sardı

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
(Modlar eğer yanlış bir şey varsa lütfen sadece düzenleyin, silmeyin)

Arkadaşlarımla aram sürekli bozuluyor, pc yok, tel yok (annemin telden yazıyorum)

Televizyon yok yarısı kırık izlenmiyor

Bunaldım, bunalıyorum dışarı çıkmak istemiyorum evde canım sıkılmasın diye ne yapabilirim? Reel arkım veya yakınlarda kuzenim vb. yok

Yani ne diyebilirim bilmiyorum :( ülke b*ka sardı

Benimde nispeten iyi bir sistemim var ama çoğu arkadaşımla aram bozuk ve kripto dünyasında %50 den fazla para kaybettim.

(Modlar eğer yanlış bir şey varsa lütfen sadece düzenleyin, silmeyin)

Arkadaşlarımla aram sürekli bozuluyor, pc yok, tel yok (annemin telden yazıyorum)

Televizyon yok yarısı kırık izlenmiyor

Bunaldım, bunalıyorum dışarı çıkmak istemiyorum evde canım sıkılmasın diye ne yapabilirim? Reel arkım veya yakınlarda kuzenim vb. yok
Durumuna çok üzüldüm benimde PCM varda pc 15 yıllık falan ama hala ayakta o bana yetiyor MTA mcden başka bir şey oynamıyorum zaten

Ülkedeki gençlerin çoğunluğu bu şekilde.

Arada foruma giriyorum iyi geliyor ama yetmiyor çok üzülüyorum başka yapacak bir şey yok çünkü

Tv-telefon-pc var ama yinede böyleyim.

Değil maalesef. Oyun var pc yok.
Bende epicten beleşe almıştım önceden 6gb ramli 512mb ekran kartı sistemim vardı ama giti tamamen 13 yıllıktı zaten çöpe attılar yeni alcaklar ama tek abim çalışıyor 7k olacak pc abimde iyi bir pc istiyor bilgisi yok bana bilgim az çok var diye güveniyor ben tüm yükü ona yüklediğim için üzülüyorum ama pc yi toplayınca o da oynicak diye düşününce üzüntüm gidiyor ama bende çalışmak isterdim de işitme sorunum var her 2 saniye veya 5 saniyede bir ses gidiyor cihaz kullanıyorum

Bende epicten beleşe almıştım önceden 6gb ramli 512mb ekran kartı sistemim vardı ama giti tamamen 13 yıllıktı zaten çöpe attılar yeni alcaklar ama tek abim çalışıyor 7k olacak pc abimde iyi bir pc istiyor bilgisi yok bana bilgim az çok var diye güveniyor ben tüm yükü ona yüklediğim için üzülüyorum ama pc yi toplayınca o da oynicak diye düşününce üzüntüm gidiyor ama bende çalışmak isterdim de işitme sorunum var her 2 saniye veya 5 saniyede bir ses gidiyor cihaz kullanıyorum
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,237
Üyeler
190,711
Son üye
xraresftw
Geri