Mesela okulumdan örnek vereyim yabancı dil öğrencisiyim ünv.de Almanca öğreniyorum. Ama bu süreklilik devam ettirme isteği gelmiyor bayıyor ara vermem gerekiyor bir şeyi maksimum aralıksız bir ay devam ettirebiliyorum. her gün aynı şeyi yapamıyorum. ama şöyle de bir durum var dil öğrenirken her gün aynı şeyi öğrenmiyorsunuz sürekli farklı konular görüyorsun öğreniyorsun ama yine de dil öğreniyorsun ana konu olarak. Bu durum sonradan gelişti diye düşünüyorum çünkü mesela bilgisayar oyunlarından örnek verirsek önceden Minecraft ilk çıktığı zamanlarda aralıksız kaç yıl boyunca minecraft oynardık ama bu şu an ki yaşadığım durum iş hayatıma da engel olacakmış gibi duruyor bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama öyle mesela bazı yayıncıların sürekli aynı oyunu oynaması beni de bayıyor izlemiyorum artık ara veriyorum geri dönüyorum bi bakıyorum zaten aynı oyunu oynuyor o şekilde zevk almaya devam ediyorum her şey para mı bu şey aralıksız para kazanmak için mi yapılıyor yoksa insanlar cidden sıkılmadan benim küçüklüğümde Minecraftı aralıksız oynadığım gibi mi oynuyor bilemiyorum biraz içimi dökmek istedim çünkü internette de böyle bir şeyle karşılaşmadım.