Neler Yeni

Her Üniversite Bölümü Mü Kötü?

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
ulan arkadaş hangi mesleğe üniversiteye baksam çok kötü hangi mesleğe baksam aşırı zor hangisini sorsam olmaz. biz ne sececez ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
ulan arkadaş hangi mesleğe üniversiteye baksam çok kötü hangi mesleğe baksam aşırı zor hangisini sorsam olmaz. biz ne sececez ya
Bunu sen mi düşünüyorsun yoksa etrafındaki kişilerinin mi söylemleri

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Her mesleğin kendine has kolay zor yönleri var. Yapmadık meslek bırakmamış biri olarak söylüyorum 🤣

Starlex

80+ Silver

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1M sıralama gelen bir kişinin sözleri gibi geldi bana.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Sıralaman 500bin in üstündeyse hatta 1m üzerindeyse bence mezuna kalmak daha doğru olur. Sevmediğin bir okula/bölüme min. 2 seneni bağlama. 1 Sene gecikmeli oku istediğin okulu bölümü kazanmaya çalış.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
sen hayalindeki mesleği bul. Ne gelirse onu yaparımla girersen öyle olur. Yapabileceğini düşündüğün bir mesleğe yoğunlaş. Hayalindeki meslek dediysem de, oyun oynuyorum: yazılım yazıyim deme. Sektördeki patron olacaklar oyundan soğutur. Sadece yazılım değil, gideceğin her iş yerinde, başına kim gelirse seni soğutacak yaptığın meslekten. Çare, ya ticarete atılıcan, ya kendi patronun olucan, ya da işe odaklanıp işi sevicen.

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1M sıralama gelen bir kişinin sözleri gibi geldi bana.
Sıralaman 500bin in üstündeyse hatta 1m üzerindeyse bence mezuna kalmak daha doğru olur. Sevmediğin bir okula/bölüme min. 2 seneni bağlama. 1 Sene gecikmeli oku istediğin okulu bölümü kazanmaya çalış.
38bindeyim ama düştüğüm durumu anlayın artık buradan. neye baksam sanki bana uymuyor gibi hissediyorum. bilgisayar yazılım mühendis olur diyorum bilgisayarla ugrastigim için ama matematik fizik boru gibi ben sevmiyorum. diş desem o ağız insanlar çekilir mi onu düşünüyorum. yani ne yapacağım bilmiyorum halen

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
38bindeyim ama düştüğüm durumu anlayın artık buradan. neye baksam sanki bana uymuyor gibi hissediyorum. bilgisayar yazılım mühendis olur diyorum bilgisayarla ugrastigim için ama matematik fizik boru gibi ben sevmiyorum. diş desem o ağız insanlar çekilir mi onu düşünüyorum. yani ne yapacağım bilmiyorum halen
Sıralaman gayet iyi. Bu kadar kafana takma. Hangi bölümü okumak istiyorsan ve o bölümü hangi şehirlerde hangi okullarda okumak istiyorsan tercihlerini ona göre yap ve bir daha düşünme bile. Tercihler kapanana kadar sürekli girip değiştirmek isteyebilirsin ama kesinlike değiştirmemelisin.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Daha yeni kanal tedaviden çıktım geldim. Şu mesajı gördüm. Niye çekmeyesin para kazanabileceksen çevrende varsa açarsın dişçi y aparsın tedavini. :D Ben 27 yaşındayım iyi kötü para kazanıyorum (asgarinin 2-3 tık üstü) tanıdık dişçim benden 2 3 yaş büyük adamın altında audi arabası var. Düşünce yapını değiştir hacı o çekilir mi bu çekilir mi daha okul okuyacan üstüne iş bulacan ya da kuracan. Bir sürü kral gibi bölümlerde okuyup işsiz kalan insan var. Bu çaresizlikle ne önünü görürsün ne yoluna devam edersin. Çöpçü adamda bayılmıyor çöp toplamaya ama yaşam mücadelesi naparsın.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Genelde bir meslek öğrenilir ama iş piyasası başka bir mesleğe yönlendirir. İngilizce edebiyat okuyup ta Turizm de işe başlamak gibi.

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
Daha yeni kanal tedaviden çıktım geldim. Şu mesajı gördüm. Niye çekmeyesin para kazanabileceksen çevrende varsa açarsın dişçi y aparsın tedavini. :D Ben 27 yaşındayım iyi kötü para kazanıyorum (asgarinin 2-3 tık üstü) tanıdık dişçim benden 2 3 yaş büyük adamın altında audi arabası var. Düşünce yapını değiştir hacı o çekilir mi bu çekilir mi daha okul okuyacan üstüne iş bulacan ya da kuracan. Bir sürü kral gibi bölümlerde okuyup işsiz kalan insan var. Bu çaresizlikle ne önünü görürsün ne yoluna devam edersin. Çöpçü adamda bayılmıyor çöp toplamaya ama yaşam mücadelesi naparsın.
tesekkur ederim hocam bir sorum daha var dise yakindim zaten de sosyal hayat nasıl oluyor unide ve hayatta sanki herkes inek de ben etkinliksiz oyunsuz kalicam gibi hissediyorum.(kötü düşünceler tamamen milletin söylemleri)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
tesekkur ederim hocam bir sorum daha var dise yakindim zaten de sosyal hayat nasıl oluyor unide ve hayatta sanki herkes inek de ben etkinliksiz oyunsuz kalicam gibi hissediyorum.(kötü düşünceler tamamen milletin söylemleri)
Hacı hangi bölümde okursan oku sana kalmış bir şey bu. Eğlenip okulunu bitirebilirsin başarılı bir şekilde. Kendini sıkıp okulunu okul 1. si olarak bitirebilirsin. Çok opsiyon var bu yönde senin seçimine ve yönlemine kalmış bir şey bu. Hayat tecrübelerle dolu yaşadıkça öğreniyorsun. Gerçekten bir şey istiyorsan ona focuslan. Burda benim ya da ahmet'in mehmet'in yönlendirmesiyle bir şey yapmayacaksın ki. Hangisi sana daha okey geliyorsa ve bunu istiyorsan onu yaparsın. Dediğim gibi bir şeylere karar ver ve onu yapmaya başla. İnan para hiç bir şekilde kolay kazanılmıyor. (Kazananlar olabilir lakin sen o kadar şanslı mısın? Kendine bunu sor 🙃 )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,007
Üyeler
163,591
Son üye
ilkayduru
Top Bottom