Arif0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Normalde bunu elle yapabiliyordunuz ama son gelen güncelleme ile resmin meta datası oluşmadığı için sadece local de görebilirsiniz, upload yapamazsınız hata verir. Benim yazdığım script meta data ile kaydettiğinden rahat rahat upload yapabilirsiniz : D
Öncelikle CMD yi yönetici çalıştırın ve şu kodu girin;
İndirme bitince CMD yi kapatabilirsiniz.
Ardından PYTHON ın sitesine gidip normal indirin (Kurulum da add PATH seçeneğini unutmayın)
Bide benim yazdığım ŞU script, onuda indiriverin : D
Öncelikle resmi atacağınız oyunun herhangi bir ss i ni almış olmanız laazım. O oyunun 1 tane bile ss i varsa çalışır. Sonra;
Oyunun steam arayüzündeki ss kısmına tıklıyoruz, açılan penceredeki resme sağ tıklayıp diskte göster diyoruz.
Burdan açılan klasörün dosya konumunu kopyalıyoruz;
Sonra benim script i açıp şu kısma yolu yapıştırıyoruz ve kaydediyoruz. (Ben notepad++ kullandım siz istediğiniz proğramı kullanın görüntüleme için. Açıkkaynak olduğundan düz notepad de çalışır : D)
Sonra yükleyeceğimiz resme SHIFT tuşuna basılı tutarak sağ click basıyoruz ve "yol olarak kopyala" yı seçiyoruz.
Kopyaladığınız yolu da script de şuraya yapıştıracaksınız;
Yapıştırırken tırnak içinde tırnak olmamasına dikkat edin. Resimdeki gibi olması gerek.
Ve bukadar kaydedip kapatın script i. Sonrada Steam i tamamen kapatın ve script i çalıştırın. Steam i geri açınca ss in orada olduğunu ve upload edilebildiğini göreceksiniz : D
Virustotal linki eklemedim basit kod zaaten, 1 sayfa inceleyebilirsiniz : D
Bukadar eğlenmenize bakın : D
Öncelikle CMD yi yönetici çalıştırın ve şu kodu girin;
Kod:
pip install pillow
İndirme bitince CMD yi kapatabilirsiniz.
Ardından PYTHON ın sitesine gidip normal indirin (Kurulum da add PATH seçeneğini unutmayın)
Bide benim yazdığım ŞU script, onuda indiriverin : D
Öncelikle resmi atacağınız oyunun herhangi bir ss i ni almış olmanız laazım. O oyunun 1 tane bile ss i varsa çalışır. Sonra;
Oyunun steam arayüzündeki ss kısmına tıklıyoruz, açılan penceredeki resme sağ tıklayıp diskte göster diyoruz.
Burdan açılan klasörün dosya konumunu kopyalıyoruz;
Sonra benim script i açıp şu kısma yolu yapıştırıyoruz ve kaydediyoruz. (Ben notepad++ kullandım siz istediğiniz proğramı kullanın görüntüleme için. Açıkkaynak olduğundan düz notepad de çalışır : D)
Sonra yükleyeceğimiz resme SHIFT tuşuna basılı tutarak sağ click basıyoruz ve "yol olarak kopyala" yı seçiyoruz.
Kopyaladığınız yolu da script de şuraya yapıştıracaksınız;
Yapıştırırken tırnak içinde tırnak olmamasına dikkat edin. Resimdeki gibi olması gerek.
Ve bukadar kaydedip kapatın script i. Sonrada Steam i tamamen kapatın ve script i çalıştırın. Steam i geri açınca ss in orada olduğunu ve upload edilebildiğini göreceksiniz : D
Virustotal linki eklemedim basit kod zaaten, 1 sayfa inceleyebilirsiniz : D
Bukadar eğlenmenize bakın : D