Rehber Herhangi bir steam oyununa istediğiniz SS'i ekleyin ve upload edin.

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
572
Normalde bunu elle yapabiliyordunuz ama son gelen güncelleme ile resmin meta datası oluşmadığı için sadece local de görebilirsiniz, upload yapamazsınız hata verir. Benim yazdığım script meta data ile kaydettiğinden rahat rahat upload yapabilirsiniz : D

Öncelikle CMD yi yönetici çalıştırın ve şu kodu girin;
Kod:
pip install pillow

İndirme bitince CMD yi kapatabilirsiniz.

Ardından PYTHON ın sitesine gidip normal indirin (Kurulum da add PATH seçeneğini unutmayın)

Bide benim yazdığım ŞU script, onuda indiriverin : D

Öncelikle resmi atacağınız oyunun herhangi bir ss i ni almış olmanız laazım. O oyunun 1 tane bile ss i varsa çalışır. Sonra;

Oyunun steam arayüzündeki ss kısmına tıklıyoruz, açılan penceredeki resme sağ tıklayıp diskte göster diyoruz.
Ek534535354tısı.webp

Burdan açılan klasörün dosya konumunu kopyalıyoruz;

Ekran Alı123123ntısı.webp

Sonra benim script i açıp şu kısma yolu yapıştırıyoruz ve kaydediyoruz. (Ben notepad++ kullandım siz istediğiniz proğramı kullanın görüntüleme için. Açıkkaynak olduğundan düz notepad de çalışır : D)
2342Alıntısı.webp

Sonra yükleyeceğimiz resme SHIFT tuşuna basılı tutarak sağ click basıyoruz ve "yol olarak kopyala" yı seçiyoruz.
Ek2525lıntısı.webp

Kopyaladığınız yolu da script de şuraya yapıştıracaksınız;
23423sı.webp

Yapıştırırken tırnak içinde tırnak olmamasına dikkat edin. Resimdeki gibi olması gerek.

Ve bukadar kaydedip kapatın script i. Sonrada Steam i tamamen kapatın ve script i çalıştırın. Steam i geri açınca ss in orada olduğunu ve upload edilebildiğini göreceksiniz : D

Ekra312313133ntısı.webp

Virustotal linki eklemedim basit kod zaaten, 1 sayfa inceleyebilirsiniz : D

Bukadar eğlenmenize bakın : D

Ekler

• Ek2525lıntısı.webp
    Ek2525lıntısı.webp
    18.7 KB · Hit: 15
  • 23423sı.webp
    23423sı.webp
    25.7 KB · Hit: 11
Script in arayüzlü programını geliştiriyorum. Tek tıkla çok daha rahat yapabileceksiniz artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri