Neler Yeni

herhangi bir wallettan paparaya para aktarabilir miyim? aktarılıyorsa nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Kaan Dinçer
her hangi bir walletdan paparay para aktarabilrimiyim olursa nasıl yardımcı olursanız sevinirim

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Kripto wallet anladığım kadarıyla.önce bir borsaya çekmen gerek.sonra paparaya yada banka hesabına çekebilirsin diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Kaan Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kripto wallet anladığım kadarıyla.önce bir borsaya çekmen gerek.sonra paparaya yada banka hesabına çekebilirsin diye biliyorum.
Zaten binance borsasında hesabım var fakat ama onu paparaya çekemiyorum ben de şey sormak istedim “metamask” yada “trust wallet”a yollayıp oradan parayı papara hesabıma çekebilirmiyim

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Zaten binance borsasında hesabım var fakat ama onu paparaya çekemiyorum ben de şey sormak istedim “metamask” yada “trust wallet”a yollayıp oradan parayı papara hesabıma çekebilirmiyim
Zaten banka harici çekemezsin.binance globalde ise ordan binancetr ye ardından banka hesabına çekebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Kaan Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten banka harici çekemezsin.binance globalde ise ordan binancetr ye ardından banka hesabına çekebilirsin.
Sıkıntı şurda banka hesabı açamıyorum nası yapabilirim bi bilginiz varmı

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
18 yaşından büyüksen bankaya gidip vadesiz hesap açma talebinde bulunabilirsiniz.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
O zaman ailenden biriyle gitmen gerekiyor.ki 18 yaşından küçük olduğun için binancedende çekemezsin diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak şöyle olabilir.18 yaşından büyük yakınından birinden rica edersin.onun walletine aktarırsınız.o çekme talebinde bulunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,680
Üyeler
165,566
Son üye
Haluk Kaplan
Top Bottom