Yardım Herhangi Mobil operatörde nasıl müşteri hizmetleri olabilirim?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173
2 senedir motosiklet mağazamızda satış ve pazarlama ile uğraşıyorum düzgün ve akıcı bir konuşmamda var keza yaşım gereği sık karşılaşılmadığı için müşterilerimden de sürekli övgüler alıyorum. Malum kış ayları işler durgun yani kalabalığız aile işi zaten yabancı kimse yok.
Bende bu süreçte en azından zaten boş oturuyoruz home office böyle bir iş yapmak istiyorum şartlar nedir nasıl başvurabilirim?

arkasslar bilgisi olan yok mu yavvv

İyi akşamlar.

Gayet mantıklı düşünmüşsün. Boş vakti değerlendirmek için güzel fikir. Genelde bu tarz işler (özellikle home office müşteri temsilciliği, satış, içerik üretimi vs.) için başvurular firmaların kendi sitelerinden ya da Kariyer.net, Indeed, LinkedIn gibi platformlardan yapılıyor.

Başvuru kısmında genelde CV ve kısa bir ön yazı isteniyor, senin satış ve iletişim tecrüben olduğu için avantajlısın. Diksiyonun düzgün, insan ilişkilerin kuvvetliyse bu tarz pozisyonlarda tercih edilirsin.

Bazı firmalar eğitim veya deneme süreci de yapıyor, bu dönemde sistemleri ve ürünleri öğretiyorlar. Maaş + prim usulü çalışan yerler de var, tamamen uzaktan olanlar da.

Kısacası, öncelikle ne tarz bir home office iş yapmak istediğine karar ver (satış, destek, sosyal medya, vs.), sonra ilgili ilanlara göz at. CV’ni güncel tut, iletişim yönünü öne çıkarırsan geri dönüş alma şansın yüksek olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri