Herkes Bir Hayalini Yazsın

Çocukluğumuzdan beri en yakın arkadaşımla tek bir hayalimiz var.Önce karayipler sonra tüm dünyayı gezmek gezerken aynı zamanda çalışıp kendi ihtiyaçlarımız için paramızı çıkartmak.
Sessiz sakin bir ada cidden çok güzel olurdu masmavi deniz...

Sessiz sakin bir ada cidden çok güzel olurdu masmavi deniz...
içimi neden okudun kardeşim şöyle ; sadece denizin sesiyle güneş batarken sahilde oturuyosun biranı yudumluyorsun sadece bunu yapmak istiyorum.Artık bu kalabalık şehirden ,rutin işlerden,insanlardan çok sıkıldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ygkn
Hayaller yaş büyüdükçe küçülüyor :(
Maalesef, daha fazla konuşmayayım üşüdüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

içimi neden okudun kardeşim şöyle ; sadece denizin sesiyle güneş batarken sahilde oturuyosun biranı yudumluyorsun sadece bunu yapmak istiyorum.Artık bu kalabalık şehirden ,rutin işlerden,insanlardan çok sıkıldım.
Herşeyden daha çok rahatlatacak bir eylem.

Dünyanın kralı olıyım. Bir ejderham olsun başka hiçbirşey istemiyorum.

• Beğen
Valla bu konulara girince içime sürekli bir hüzün düşüyor çünkü geçen sene her şeyimden kısıp 2 sene internete bile dokunmayıp (neredeyse) bazen 2-3 saat uykuyla da kalarak çalıştım ama 420 puan aldım LGS'den ve yerleşemedim mahalli sisteme göre gittim. Bu yüzden hedefim çok sıkı çalışarak Cerrahpaşa Tıp İngilizce giderek Genel Cerrah olmak istiyorum.
Bir sorum vardı 420 puanla nasıl yerleşemediniz.İkincisi 2-3 uykuya gerek yok biraz fazla uyuyup normal olarak çalışabilirdiniz pek inandırıcı gelmedi.

Oyun falan iyi güzelde hayalim değil ama futbolcu olmak istiyorum şuanda bir klüpte lisanslı futbolcu olucam ALLAH'ın izniyle kendimden emin ve tam bir şekilde yoluma devam edeceğim :)

• Beğen
Valla bu konulara girince içime sürekli bir hüzün düşüyor çünkü geçen sene her şeyimden kısıp 2 sene internete bile dokunmayıp (neredeyse) bazen 2-3 saat uykuyla da kalarak çalıştım ama 420 puan aldım LGS'den ve yerleşemedim mahalli sisteme göre gittim. Bu yüzden hedefim çok sıkı çalışarak Cerrahpaşa Tıp İngilizce giderek Genel Cerrah olmak istiyorum.
Çok güzel bir hayalin var, ve aynı senede sınava girmişiz sanırım. Bende 400 puan alıp aynı senin gibi mahallemde bir okula yerleştim. Emeklerimin karşılığını asla alamadım ama buna da şükür gittiğim okul o kadar kötü bir okul değil.

Oyun falan iyi güzelde hayalim değil ama futbolcu olmak istiyorum şuanda bir klüpte lisanslı futbolcu olucam ALLAH'ın izniyle kendimden emin ve tam bir şekilde yoluma devam edeceğim :)
Hayalini başarma yolunda sana başarılar dilerim.

donanım arşivinin yeni pc çıkartması

• Beğen
Hangi il bende bu sene lgs ye giriceğim
Sınavında başarıalr dilerim, stres yapmaktan kesinlikle uzak dur. Evde rahatlamak için alıştırmalar yapabilirsin.

donanım arşivinin yeni PC çıkartması
Bunu bende bekliyorum. :)

Okulu teröristler bassın, ben de bir pergel yardımıyla birini öldürüp adamın silahını alayım. Sonra tüm teröristleri öldüreyim.
Hangimiz bunun hayaliyle büyümedik ki...

3600X.
X570 GAMING X.
2 X-XPG D41 8GB 3200MHZ.
Gigabyte GEFORCE RTX 2080 SUPER GAMING OC.
MSI MAG FORCE 100R.
FSP HYDRO 700W 80+BRONZE.
SILVER STONE PF240 ARGB Sıvı soğutucu.(10000 TL ortalama)
Umarım en kısa zamanda bu sistem ile oyun oynamaya başlarsın. :)

şu lgsde 480 den 500 e çıkmak bide zengin değilde mutlu bir hayatım olsun yeter be

Sınavında başarıalr dilerim, stres yapmaktan kesinlikle uzak dur. Evde rahatlamak için alıştırmalar yapabilirsin.

Bunu bende bekliyorum. :)

Hangimiz bunun hayaliyle büyümedik ki...

Umarım en kısa zamanda bu sistem ile oyun oynamaya başlarsın. :)

kardeşim artık torunlara bayram haçlığını fazla veririz onlar alır

şu lgsde 480 den 500 e çıkmak bide zengin değilde mutlu bir hayatım olsun yeter be

çalıştınmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,389
Üyeler
192,318
Son üye
unixes.edits
Geri