Duckgo da hala geliştirme aşamasında ve yazarsanız upgrade diye göreceksiniz çıkacaktıren iyisi google - Duckgo pek beğenmedim google kadar arayüz olarak gelişmemiş en basit örneği veriyim sağ tarafta gözüken ekran çıkmıyor tamamen düz text tabanlı yapmışlar görsellik hiç yok ben göremedim en azından varsada (bu arada film de güzeldir)
Alıntıyı görüntüle
arayüzü google kadar gelişmiş değil en son öyle bir şey yoktu verdiğimde bir örnekti sadece benim için arayüz en ön planda yani google'dan duckgo geçmek Mercedes'den V.Polo'ya geçmek gibi bir şey.Duckgo da hala geliştirme aşamasında ve yazarsanız upgrade diye göreceksiniz çıkacaktır
İçini dışını sömüren ve seni satan bir mercedestenarayüzü google kadar gelişmiş değil en son öyle bir şey yoktu verdiğimde bir örnekti sadece benim için arayüz en ön planda yani google'dan duckgo geçmek Mercedes'den V.Polo'ya geçmek gibi bir şey.
Yerli ve milli arama motoru
Arama motorunda yandex.Arama motorundan bahsediyoruz tarayıcı değil
ben kullanıcı verilerini almasını sorun etmiyorum kimse veri toplamıyorum diyemez diyende yalan söylüyordurİçini dışını sömüren ve seni satan bir mercedesten