Neler Yeni

Herkes bu arama motorunu bilsin!

DuckDuckGo vs Google

• Oy kullanan toplam üye
    56

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Google kullanıp arama motorunu duckduckgo yapmam çok mantıklı bence bu çatışma arasında 😎

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
en iyisi google - Duckgo pek beğenmedim google kadar arayüz olarak gelişmemiş en basit örneği veriyim sağ tarafta gözüken ekran çıkmıyor tamamen düz text tabanlı yapmışlar görsellik hiç yok ben göremedim en azından varsada (bu arada film de güzeldir)
Alıntıyı görüntüle
Duckgo da hala geliştirme aşamasında ve yazarsanız upgrade diye göreceksiniz çıkacaktır

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Duckgo da hala geliştirme aşamasında ve yazarsanız upgrade diye göreceksiniz çıkacaktır
arayüzü google kadar gelişmiş değil en son öyle bir şey yoktu verdiğimde bir örnekti sadece benim için arayüz en ön planda yani google'dan duckgo geçmek Mercedes'den V.Polo'ya geçmek gibi bir şey.

uydu3

80+ Silver
Gizliliğe önem verenler için gayet güzel bir tarayıcıdır ama arayüzdür vsdir çok bir şey beklememek lazım zaten amaçları gizlilik tarayıcı olarakta brave öneririm ben sende rehberini yapabilirsin

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
arayüzü google kadar gelişmiş değil en son öyle bir şey yoktu verdiğimde bir örnekti sadece benim için arayüz en ön planda yani google'dan duckgo geçmek Mercedes'den V.Polo'ya geçmek gibi bir şey.
İçini dışını sömüren ve seni satan bir mercedesten

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İçini dışını sömüren ve seni satan bir mercedesten
ben kullanıcı verilerini almasını sorun etmiyorum kimse veri toplamıyorum diyemez diyende yalan söylüyordur

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Google'dan vazgeçemem

Swords

80+ Silver