İncelemesini yapmıştım orada görebilirsinizHocam Virtuoso kulağı sıkıyor mu? Onu alacaktım kulak pedleri gözüme dar geldiği için başka almıştım. Pedleri dar mı?
A doğru ya rambo abinin banı şubatta bitiyordu.o gelecek üstad gelecek @Rambo_87 nin banı 2 saate kalkıyor
Şimdiden Hayırlı olsun ozaman ^^redragon k552r
katar pro 16.000 dpi
Corsair VOID RGB ELITE (daha gelmedi yolda )
foto yok
razer viper mini
razer blackwidow TE chroma
rampage comfort
xraders 70x30
Rampage comfort sizce nasıl beyler ? Uzun süredir araştırıyorum alicamda bir yardımcı olur musunuz?Rampage Hydra Rgb Kırmızı Switch
Logitech g102 Mouse
Rampage Comfort Kulaklık
CS-GO 70x30 Mousepad
teşşekürlerŞimdiden Hayırlı olsun ozaman ^^
Ben önermiyorum ilk aldığımda kulağımın içine etti kanadı vs. şu anda kulaklarım alıştığı için acıya acı vs hissetmiyorum ama arada ufak ta olsa kanıyor.Rampage comfort sizce nasıl beyler ? Uzun süredir araştırıyorum alicamda bir yardımcı olur musunuz?
Ben dayanırım diyorsan, mikrofonu gayet temiz, ve ses kaltesi çok güzel bana göre. Ayrıca kablsounda kontrolcüsü var o çok iyi.Ben önermiyorum ilk aldığımda kulağımın içine etti kanadı vs. şu anda kulaklarım alıştığı için acıya acı vs hissetmiyorum ama arada ufak ta olsa kanıyor.
Nasil kulağın kanayabildi ?Ben önermiyorum ilk aldığımda kulağımın içine etti kanadı vs. şu anda kulaklarım alıştığı için acıya acı vs hissetmiyorum ama arada ufak ta olsa kanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben dayanırım diyorsan, mikrofonu gayet temiz, ve ses kaltesi çok güzel bana göre. Ayrıca kablsounda kontrolcüsü var o çok iyi.
Vallahi bende anlayamadım, CS oynarken acımaya başladı bi kaç dakika sonra su akıntısı gibi bir şey hisettim fazla takmadım ama sonradan uyuz olmaya başladım peçete ile silerken kanı gördüm.Nasil kulağın kanayabildi ?
valla güzel rahat taa benim kinin sağ tutacağı çıktı ses geliyor kablo hala sağlam takarken yerine sokuyorum o kadar atma fırlatma yeterRampage comfort sizce nasıl beyler ? Uzun süredir araştırıyorum alicamda bir yardımcı olur musunuz?