fbsoner12
80+ Bronze
Dahası
Cevaplara bakacak olursak çoğu;
Foto yok ama 'sallıyorum' olmuş biraz.
Foto yok ama 'sallıyorum' olmuş biraz.
Hatırlamıyorum tam olarak ama aklımda 89 derece kalmış 4.2 ghz ye sabitledim oc ile bide uv yaptım azıcık 1.10 da çalışıyo diye hatırlıyorum sende ne şekildeİmzana bakınca sistemlerimiz bazı noktalarda çok benziyor. Muhtemelen performans olarak yakındırlar. İşlemciyi OCCT ile teste soktuysanız 10 dakikada kaç dereceye ulaşıyor rica etsem söyler misiniz?
Fare: Logitech G402
Klavye: Logitech MK470
Kulaklık: Corsair Void Elite
Fare altlığı: Dandik İnca siyah renk (ıslak mendille temizliği çok kolay ve masaya iyi yapışıyor)
ben t6 yı f/p olduğu için aldım oyunlarda böyle ısınmıyor zaten prime 95 testlerinde falan bile 90 derece olmadığı için oyun oynarken hiçbir sıkıntı çekmez4.2 GHz sabit 1.250 voltaj, 10 dakikada 70 dereceyi geçmiyordu sanırım. Arkadaşta da aynı işlemci var, hava veya sıvı soğutma alacağız o yüzden sordum. Diğer hava soğutmalar da o kadar yüksek sıcaklık verir mi acaba?
Oyun amaçlı bilgisayar kullanmıyor sıkıntı orda, işlemci kullanımı yüksek olacak. Pahalı hava soğutmalar sanırım daha iyi performans verebilir ama sıvı soğutmaya aldırabilirim kendisine. Daha iyi olur sanırsam. Teşekkür ederim bu arada.ben t6 yı f/p olduğu için aldım oyunlarda böyle ısınmıyor zaten prime 95 testlerinde falan bile 90 derece olmadığı için oyun oynarken hiçbir sıkıntı çekmez
pf360 aldırabilirsin 4.2 ghz de kullanacaksa eğer t6 yeterli rica ederimOyun amaçlı bilgisayar kullanmıyor sıkıntı orda, işlemci kullanımı yüksek olacak. Pahalı hava soğutmalar sanırım daha iyi performans verebilir ama sıvı soğutmaya aldırabilirim kendisine. Daha iyi olur sanırsam. Teşekkür ederim bu arada.
işte gerçek oyuncu budur
xradesten memnun musunuz hocam?Fotoğraf yok fakat yazayım gene de
Redragon Dark Avenger
Rival 3 Wireless
Rampage Drop Plus
Xrades 90x40 Mousepad
seninkiler de mükemmelmis
reis kulaklıktan memlunmusun iyi ses filan kasılıyor mu ?Fotoğraf yok fakat şöyle;
Mouse: Polosmart PGM03
(Mousepad'i Mouse'nin yanında gelen Mousepad.)Polosmart PGM03 LED Işıklı Oyuncu Mouse + Mousepad Gri | Polosmart
Polosmart PGM03 LED Işıklı Oyuncu Mouse + Mousepad 4 farklı DPI ayar seçeneği 1.5 metre dokuma kumaş kaplı özel USB kablo En iyi oyun performansı için ergonomik dizayn Led aydınlatma ışık sayesinde mükemmel ambiyans 6 farklı fonksiyon tuşuwww.polosmart.com
Klavye: Rampage KB-R63 STAGE
(Şuan yok fakat birkaç gün sonra bunu alacağım.)
Kulaklık: Rampage SN-R7 Mesh