Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,330
- Konu Sahibi Konu Sahibi
A101Bir ara bimde satılmıyor muydu?
A101Bir ara bimde satılmıyor muydu?
O gerçek bir sigma lol oynanmış belli
2025te tekrar uğrayacağım o zman artık numlock tuşlarıda görünmez olurO gerçek bir sigma lol oynanmış bellibence ilerde oğullarına miras olarak bırak belki tarihi eser felan olur
hocam klavyeye üzüldüm sanki artık diyor ki sal beni kurbanın olayım sal diyor.2025te tekrar uğrayacağım o zman artık numlock tuşlarıda görünmez olur![]()
daha gideri var yahocam klavyeye üzüldüm sanki artık diyor ki sal beni kurbanın olayım sal diyor.
Hocam yazılım için önerir misin ? Link var mı birdeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gifte asuka var atmasam olmazdı
hocam arkadaşıma da getittirdim kendisi yazılımcı bayağı memnun hem macte hem win de kullanıyorHocam yazılım için önerir misin ? Link var mı birde
kameramın kusuruna bakmayın kızlar kameramda bluetoothum yok ama kızlarKameranın kusuruna bakmayın
2k buna vereceksem rog strix scope rx'i satmam gerek yavhocam arkadaşıma da getittirdim kendisi yazılımcı bayağı memnun hem macte hem win de kullanıyor
![]()
Saldırı sharkà ajazz akakpro 2.4G kablosuz/BT5.1/USB-C kablolu mekanik klavye ile TFT akıllı ekran ve topuzu, Hot-Swap RGB PC için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com