o trafik ne ya iyi ki girmemişim (banlıyım)Alıntıyı görüntüle
Mesaide suan kendisi
reis wasd hep gitmiş de q nun ne günahı vardıGençler benimki böyle sizde atın klavye savaşladı başlasın bu arada windows tuşunu çıkarma sebebim cs falan oynarken elime takılmasıAlıntıyı görüntüle
Bende perma yedimo trafik ne ya iyi ki girmemişim (banlıyım)
Gözler gg
Utanmaya gerek yok hocam konu sahibininki çürümüş atmış yine yani (parayla ahlak bulamazsınız)atmaya utanıyorum şuan 200tl lik ışıklı (+200fps) klavye markasını kimse duymamıştır
imzama bile koymaya utandım
Bende de vardı. Klavye değiştirince bıraktım. Şuan ki klavyem %60, böyle büyük klavye lazım oldu kullanayım dedim çoğu tuşu bozulmuştu.Alıntıyı görüntüle
Ömrünün sonuna gelmiş bir JD 610S görüyorsunuz
Aga bu kaç senelik konuymuş. Adam mesajını 2022'de atmış. Hiç fark etmedim. HahahaBende de vardı. Klavye değiştirince bıraktım. Şuan ki klavyem %60, böyle büyük klavye lazım oldu kullanayım dedim çoğu tuşu bozulmuştu.
Bende de vardı. Klavye değiştirince bıraktım. Şuan ki klavyem %60, böyle büyük klavye lazım oldu kullanayım dedim çoğu tuşu bozulmuştu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga bu kaç senelik konuymuş. Adam mesajını 2022'de atmış. Hiç fark etmedim. Hahaha
atmaya utanıyorum şuan 200tl lik ışıklı (+200fps) klavye markasını kimse duymamıştır
imzama bile koymaya utandım
Bir ara bimde satılmıyor muydu?