fiyatını nasıl knka memnun musun mikrofonundan felan yayın yapmayı düşünüyorum da orda kullaıcamRazer Blackshark v2 usb modelini kullanıyorum, kulaklık takmayı seven fakat konfora önem veren birisiyim bence gayet rahat. Ses kaliteside tatmin ediyor beni
kulaküstü daha rahat oolmaz mı knka önerin için teşekkür ederim bakarım onlarada biSennheiser hd560s kullanıyorum. Bunun yanında kulak içi olarak Truthear hexa ve Moondrop Chu arasında gidip geliyorum.
Önerim 2000tl altında kulak içi alın. Hatta Sennheiser hd25plus gibi bir modele kadar kulak içi model alın.
Kulak içi modeller ses karakteri ve kalitesi bakımından inanılmaz derecede kaliteli oluyor.
Ses kasma konusuna gelince; windows uzamsal ses ayarını aktiflestirin. Bu size oyuncu kulaklıklarının verdiği 5.1 desteğini verecektir.
Logitech G335 beyaz,mikrofon sesi çok az veriyor.Ses kasması gayet iyi,rahat ancak büyük kafalılara önermem,kablosu çabuk aşınıyor ve jak olduğu için kırılma riski var.selam arkadaşlar bende kulaklık almak istiyorum da kararsızıım oyun oynuyorum genelde cs go tarzı ses kasabileceğim bir kulaklık istiyorum siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden
kral bu benim düşüncem kesinlikle ama kesinlikle saygısızlık olmason,bence o kadar üst sekment olmasına gerek yok 7.1 kulaklık olsun hani kalitesi bilindik olsun daha iyi örnek vereyim.selam arkadaşlar bende kulaklık almak istiyorum da kararsızıım oyun oynuyorum genelde cs go tarzı ses kasabileceğim bir kulaklık istiyorum siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden,
Havit 630BT kulaklık 1. Aydında SADECE kafamı içine yerleştirmek için iki kulak yerinden tutup esnettim (İNSAN GİBİ) ve çıt diye bir ses geldi kırılmış , dışarıya çıkamıyorum batladığım için ,dip ses var, dışarıya AŞIRI ses veriyorselam arkadaşlar bende kulaklık almak istiyorum da kararsızıım oyun oynuyorum genelde cs go tarzı ses kasabileceğim bir kulaklık istiyorum siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden
fiyatı nasıl hocam kullanışlımı oyunlar için ses kasma felanlogitech g pro x