klavye modeli ney bendede rush rk501 var rengi değişmiyor
reis bendeki rk-701 ctrl nin yanında ışık düğmesi ile tüm modları açabiliyorumklavye modeli ney bendede rush rk501 var rengi değişmiyor
Bu duvara astıgın ışıgın adı ne aradım ama bulamadım dostumOdam yok şu anlık 4 5 aya taşınırsak böyle bir oda yapmayı düşünüyorum
Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam tıklayın link için.Bu duvara astıgın ışıgın adı ne aradım ama bulamadım dostum
Teşekkür ederim iyi geceler
Rica ederim size deTeşekkür ederim iyi geceler
Kaç adetti acaba 375 TL olan
Valla çok rahat ama biraz fazla verip pahalı modellerden alabilirsin. Çünkü ben fav v4 aldım arkadaşım c2 olan modeli aldı.Onun ki bir tık daha rahat duruyor tuhaf bir şekilde.Hoop çoraba laf yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk koltukdan memnun musun sert fln diyenler var
Bu duvara astıgın ışıgın adı ne aradım ama bulamadım dostum
Teşekkürler hocam rahatsa bundan alabilirim tasarımı hoşuma gidiyorValla çok rahat ama biraz fazla verip pahalı modellerden alabilirsin. Çünkü ben fav v4 aldım arkadaşım c2 olan modeli aldı.Onun ki bir tık daha rahat duruyor tuhaf bir şekilde.
Yatıyo reis biraz kuvvetle ama ayakları sıkıntılı eğiliyo düşürüyorum süreklikardeşm koltuk arkaya yatıyo mu
Hocam dediğim gibi c2 modeli benim daha çok hoşuma gitti.Genel manada koltuk rahatAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam rahatsa bundan alabilirim tasarımı hoşuma gidiyor
Kardeşim o maus padi nereden aldın markası boyu felan ne söyler misin ?nasıl