Neler Yeni

Öneri Detaylı Starfield İncelemesi

TİTAN.

80+ Platinum
Ben kötü olarak bakmıyorum eksikleri olan mükkemel bir iş olarak bakıyorum güncellemeler ile toparlarlar diye bakıyorum . Xbox ın almasına oyunların zayıf kalmasına ise bethasdanın bir çiftlik hayvanı olmasına ve büyük bir çiftliğie girdiğini düşünüyorum küçük bir benzetme ile süt sağıyor ve para kazanmak istiyor ne yazık ki xbox ps ise daha detaycı davranıyor bu konuda sadece çok uzun bir süre değil 1 yıl daha geç çıksaydı herşeyi düzgün bir oyun olurdu bence.
Doğru

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Hocam gerçekten objektif baktım bug ve optimisazyon konusunda dedim zaten bende ne optimizasyon kötü nede nede bug var rx 6700xt sistemde ultra ayarlarda 1440pde 40 üzeri alıyorum kapalı alanda 60 küsür oluyor. Ayriyeten yüz bugunu bende gördüm ama rastlamadım gerçekten. Diyalogları bana güzek geldi evet Bir Baldurs Gate 3 değil asla o işi baldurgate çok güzel yapıyor lakin ama çoğu oyundan çok daha iyi. Samimi objektif olarak söylüyorum Meta paunlamasında yorumları okudum çok saçma yerlere değinenler var mesela örnek bekleme ekranı çok fazla demiş arkadaş ki asla değil ardında şu cümleyi kurmuş özeli oyunu sony yapsın falan demiş 1 puan vermiş oyunu sen yorumla bu yorumu ve oynamamı tavsiye ederim kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum birde yapay zeka berbat demişler ama çatışmaya girdiğinda ayağa kalkamıyorsun gerçekten.

Gerçektende 0’lık bir oyun mu?
Alıntıyı görüntüle
Bende de RX 6700xt var. Sizin işlemci nedir ?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Bu oyunu cracklamislar sizce orj almaya değer mi yoksa crackli oynim mionlinesi varsada oynamam tek oynamaya alıştım 🙁

Ekstra birşeyler sunuyor mu daha doğrusu

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Alıntıyı görüntüle

Evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına.

Öncelikle incelemem tamamen tarafsız son 3 yılda tam tamına 121 Playstation, Xbox, Pc, Switch oyunları bitiren biri olarak konuşucam ayriyeten 3 yaşından beri babamın oyunculuk sevdası neticesiyle oyun oynayan biri olarak konuşucam tekrar ediyorum tamamen tarafsız bir inceleme olucak.

Oyunu toplam 6 saat oynadım beni ilk başta fazlasıyla etkiledi hikayesi olsun oyunun sunduğu dünya olsun silah geliştirme gemi geliştirme görsel verdiği zevk olsun çok çok hoşuma gitti asla küçümsenecek aşağılanacak bir iş yok hatta şaheser denilebilecek bir iş duruyor karşımızda hataları var mı var eksik taraflarıda var lakin yapılan yorumlara bakınca insan üzülüyor.

Not: İncelemem ilk 6 saatin deneyimidir ilerleyen saatlerde değişebilir.

Olumlu Yönleri ve Güzel Yaptığı işler:
- Atmosferi fazlasıyla çekici gezegen tasarımları olsun sunduğu görsel şölen olsun mükemmel denilecek kıvamda
- Grafikleri iç açıcı lakin çok üst düzey değil.
- Yüz modellemeleri yeni nesile hitap ediyor fazlasıyla gerçekçi. Göz hareketlerini bu bakışları başka hiç bir npc de görmedim açıkçası. (Buglu şaşırmış yüzler hariç)
- Hikayesi içine çekiyor gerçekten ne olacağını merak ediyorsun.
-En muazzam en güzel özelliği ise gerçekten açık bir evren. Evet açık bir evren dünya değil tüm gezegenlere inmedim eminim 70'den 80'den fazla gezegen var diye düşünüyorum inilebilecek. Bu durumda insanı uçsuz bucaksız bir oyunmuş gibi hisetiriyor.
- Bir önceki madde de onca gezegen olduğunu söylemiştim evet hepsinde bir şeyler çıkıyor dostummm, korsanlar koloniler yan görevler, npc görevleri, kelle avcılığı görevleri ne ararsan var. (Bakınız bu çok büyük bir iştir)
- Silah geliştirme özellikleri çok güzel incini cincini ayarlayarak en mükkemel silahı yapmaya çalışıyorsun seçenekler çok fazla.
- Demişlerdi ya 2 yıl önce uzayda geçen Skyrim diye gerçekten de öyle ve acayip büyüğü şaşırttı o açıdan beni.
-Yapay zekanın iyi olması dikkatli oynamaz iseniz yamuluyorsunuz hemen.
- Optimizasyonun iyi olması bazı arkadaşlar çok karşı çıkacak eminim gram bug almadım ve gram optimizasyon sıkıntısı çekmedim bence optimizasyon sıkıntısı çeken arkadaşların vram'i yetmiyor oda optimizasyondan değil diye düşünüyorum yüksek sistem istiyor yani.
- Gösterileni vermesi (Bazı arkadaşlar balon falan diyordu alakası yok reklamı yapılan oyunda buydu tam yapmış adamlar.
- Uzun oynama süresi
- Game pass ile neredeyse bedava olması :)
- Uzun hikayesi neredeyse 20 saat sadece ana hikayesi bulunuyor yan görevler muhtemelen 2 tane falan Witcher 3 gibi duruyor.
- Güzel yazılmış metinler.

Kötü Yönleri:
- Oyun moturunun değişmemesi ve hantallığı. Merak etmeyin Fallout 4 veya Skyrim'in aynısı değil rutuşlanmış ama aynı oyun moturu ne yazık ki.
- Vuruş hissiyatının kötülüğü gerçekten kötü bir vuruş hissiyatı var.
- Menü ve oyun içi eşya kullanımının fazla karışık gelmesi daha basitleştirilebilirdi, neyi öğreneceğini şaşırıyor insan.
- Gemi kontrollünün zorluğu.
- Silah değişimin envanterden seçilmesi.

Değinilmesi gereken konular:
Ps cilerin oyuna gereksiz saldırması forum dışı olarak konuşucam tamamen metacritic girerseniz görürsünüz zaten böyle mükkemel bir oyunu böyle aşağılamamak gerek düşünüyorum bakınız tüm ps oyunlarını oynadım neredeyse Gow ragnarok hariç çoğu yapımından iyi olmasına rağmen örnek vermeyeceğim o sebeple 10 oyunu var ise 8'inden 9'undan daha iyi bir yapım 10'undan ise daha büyük bir yapım evet gerçekten hiç bir ps oyunu bu kadar büyük değil isterseniz örnek yazabilirsiniz. Ne olur tarafsız yaklaşın arkadaşlar. Bu arada en sevdiğim oyun bir Ps oyunudur benim "Tlou 2013" ama doğru söz doğru sözdür arkadaşlar rekabetten her zaman müşteri karlı çıkar :)

Not: Oyun hakkında ipucu oyun hemen gireyim mevzulara dalayım bir oyun değil öğrenmesi biraz zor ve karışık bir yapısı var ne yazık ki örnek Death Stranding gibi alışması zaman alıyor.

Tamamen şahsi görüşüm:
Ben bu kadar büyük bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum arkadaşlar yan görev fazlalığı ve çeşitliği nereden ne çıkacağını bilmememiz beni şaşırttı aynı duyguyu bir Witcher 3 ve Skyrim'de hissetim ayriyeten oyunun akıcılığı mükemmel 1 saat gibi geliyor lakin 3 saat geçmiş şaşıyorsunuz çok mükemmel bir iş çıkartmışlar açıkçası.
Optimizasyon oyunun iyi yanı değil maalesef. Amd tabanlı oyun olduğu için amd kart kullananlar çok iyi fps’lerde oyunu oynayabiliyor fakat iş nvidia tarafına geldiğinde benim sistemimde 4070 var ben ultrada 50-60fps alıyorum. Bu oyun grafik olarak Cyberpunk 2077 kadar iyi değil ve ben Cyberpunk 2077’de Rtx fullediğmde bile 90-120 fps alıyorum dlss 3 açmadan. Onun için optimizasyon iyi demek tarafsız bir yorum değil bence. Amd kart kullanalar için iyi dersen ona lafım yok

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
Bu oyunu cracklamislar sizce orj almaya değer mi yoksa crackli oynim mionlinesi varsada oynamam tek oynamaya alıştım 🙁
Bence game pass alıp oyna derim 80 tl aylık zaten uzun süren bir oyun 1 ayda bitecek bir oyun değil, pahalı değil hiç bu kdar ucuza oynamak veri nimet bence.

Optimizasyon oyunun iyi yanı değil maalesef. Amd tabanlı oyun olduğu için amd kart kullananlar çok iyi fps’lerde oyunu oynayabiliyor fakat iş nvidia tarafına geldiğinde benim sistemimde 4070 var ben ultrada 50-60fps alıyorum. Bu oyun grafik olarak Cyberpunk 2077 kadar iyi değil ve ben Cyberpunk 2077’de Rtx fullediğmde bile 90-120 fps alıyorum dlss 3 açmadan. Onun için optimizasyon iyi demek tarafsız bir yorum değil bence. Amd kart kullanalar için iyi dersen ona lafım yok
Düzenliyeyim onu ozaman nvidia tarafında bu kadar sorunlu olduğu bilmiyordum açıkçası arkadaşlarda yazdı kötü diye.

Ekstra birşeyler sunuyor mu daha doğrusu
Ben bu kadar büyük bir oyun daha görmedim diyeyim ekstrası büyük oranda ayriyeten Witcher 3 veya Skyrim oynadıysan onlardan daha büyük ve yan görevler ile çokça saat gömülecek bir oyun.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Bence game pass alıp oyna derim 80 TL aylık zaten uzun süren bir oyun 1 ayda bitecek bir oyun değil, pahalı değil hiç bu kdar ucuza oynamak veri nimet bence.

Düzenliyeyim onu ozaman nvidia tarafında bu kadar sorunlu olduğu bilmiyordum açıkçası arkadaşlarda yazdı kötü diye.

Ben bu kadar büyük bir oyun daha görmedim diyeyim ekstrası büyük oranda ayriyeten Witcher 3 veya Skyrim oynadıysan onlardan daha büyük ve yan görevler ile çokça saat gömülecek bir oyun.
Wicher 3 güzeldi ama sıkti bni 10/15 saat fln oynamisimdir ama 1 haftalık tatilde tekrardan başlayıp bitirmek istiyorum

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Ben kötü olarak bakmıyorum eksikleri olan mükkemel bir iş olarak bakıyorum güncellemeler ile toparlarlar diye bakıyorum . Xbox ın almasına oyunların zayıf kalmasına ise bethasdanın bir çiftlik hayvanı olmasına ve büyük bir çiftliğie girdiğini düşünüyorum küçük bir benzetme ile süt sağıyor ve para kazanmak istiyor ne yazık ki xbox ps ise daha detaycı davranıyor bu konuda sadece çok uzun bir süre değil 1 yıl daha geç çıksaydı herşeyi düzgün bir oyun olurdu bence.

İmzanı göremiyorum ekran kartın ne ?
4070

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
uzay temalı oyunlarda en önemli etken yükleme ekranının olmamasıdır gezegene girip çıkarken kendin kaldırıp kendin çıkman gerekir uzay geminin rolü oyunu domine eden etken olmalıdır bu oyunda hiçbiri yok çöpten ibaret

Mauro İcardi

80+ Bronze
uzay temalı oyunlarda en önemli etken yükleme ekranının olmamasıdır gezegene girip çıkarken kendin kaldırıp kendin çıkman gerekir uzay geminin rolü oyunu domine eden etken olmalıdır bu oyunda hiçbiri yok çöpten ibaret
Hocam hiçbir yerde uzay gemisi sürülme vaadi verilmedi oyunda, oyun uzay simülasyonu değil bir kere.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Hocam hiçbir yerde uzay gemisi sürülme vaadi verilmedi oyunda, oyun uzay simülasyonu değil bir kere.
similasyon olsun demiyorum bende zaten heryerde yükleme ekranı var özgürlük yok keşif hissi yok, uzay gemisi sürülme vadi verilmedi diyosun gemi kişileştirmeyi videolarını gözümüze soktular uzay savaşları videoları gösterdiler ama oyuna bi etkisi yok, fanboyluk yapmayın biraz doğruları konuşalım oyun çöp keşke almasaydım

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam gerçekten objektif baktım bug ve optimisazyon konusunda dedim zaten bende ne optimizasyon kötü nede nede bug var rx 6700xt sistemde ultra ayarlarda 1440pde 40 üzeri alıyorum kapalı alanda 60 küsür oluyor. Ayriyeten yüz bugunu bende gördüm ama rastlamadım gerçekten. Diyalogları bana güzek geldi evet Bir Baldurs Gate 3 değil asla o işi baldurgate çok güzel yapıyor lakin ama çoğu oyundan çok daha iyi. Samimi objektif olarak söylüyorum Meta paunlamasında yorumları okudum çok saçma yerlere değinenler var mesela örnek bekleme ekranı çok fazla demiş arkadaş ki asla değil ardında şu cümleyi kurmuş özeli oyunu sony yapsın falan demiş 1 puan vermiş oyunu sen yorumla bu yorumu ve oynamamı tavsiye ederim kesinlikle.

Dostum birde yapay zeka berbat demişler ama çatışmaya girdiğinda ayağa kalkamıyorsun gerçekten.

Gerçektende 0’lık bir oyun mu?
Alıntıyı görüntüle
Oyun 0 puan değil elbette, hani redfall çöpü varken bu oyuna elbette 0 puan verilmez ama 9-10 puanı hak edecek bir oyunda değil ne yazık ki.
İnsanların yorumlarını okursan ve internette araştırırsan, optimizasyon sorunu yaşayan çok büyük bir grup var. Sende olmamasına sevindim, akıcı şekilde rahatça oynamış olursun.
Yükleme ekranı konusuna bende baktım, 2011 yılında çıkan skyrim gibi çoğu yere girip çıkarken, yükleme ekranı giriyor. Yıl olmuş 2023 bu kadar fazla olmaması gerekiyor.
Diyalog konusu için bir şey söyleyemeyeceğim, beğendiyseniz sorun yok. Ben açıkçası beğenmedim.
Yapay zeka combat tarafını geçtim, diyaloglarda bile sapıttığı oluyor. Yine araştırırsan bulabileceğin bir çok örnek var. Elbette yaşamadıysan ne güzel, rahatça oynarsın.

Top Bottom