Neler Yeni

Herkes Oyun Önersin (Tür Farketmez)

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.bf 5 cod
sevimli online bi oyun arıyorsan party animals korku oyunu ise arkadaşlarınla oynaman için phasmaphobia layers of fear 2 minecraft metro exodus

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
dead by daylight oynayabilirsin epey sarıyor özellikle arkadaşlarla ama biraz optimizasyon özürlüsü (oynayacak arkadaşın yoksa burdayım)
ve cadılar bayramı indiimi geliyor steame garanti indirime girecek oyunlardan biri

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz
sevimli online bi oyun arıyorsan party animals korku oyunu ise arkadaşlarınla oynaman için phasmaphobia layers of fear 2 minecraft metro exodus
Party Animals duydum fakat ona da bakma fırsatı bulamadım. Eminim çok eğlenceli bir oyundur. Layers Of Fear güzel diye biliyorum belki oynarım. Metro Exodus zaten kral oyun. Teşekkür ederim. 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Long Dark. O Kanada atmosferi ve grafikleri güzel.
Evet bir ara Long Dark'ı almak istiyordum. Belki alırım ilerde gerçekten güzel bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dead by daylight oynayabilirsin epey sarıyor özellikle arkadaşlarla ama biraz optimizasyon özürlüsü (oynayacak arkadaşın yoksa burdayım)
ve cadılar bayramı indiimi geliyor steame garanti indirime girecek oyunlardan biri
Bu oyunu biliyorum evet gayet güzel oyun. Belki alırım. Teşekkür ederim. :)

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.
The walking dead telltale series

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz
Bu arada indirimle ilgili bir şey sormak istiyorum. Ekim sonu (cadılar bayramı) indiriminde red dead redemption 2 indirime girer mi? Çünkü hayatta en çok istediğim oyunlardandır sanırım kendisi. 😄

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
tomb raider serisi :)

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
GARRY'S MOD
şiddetle öneririm

Top Bottom