sevimli online bi oyun arıyorsan party animals korku oyunu ise arkadaşlarınla oynaman için phasmaphobia layers of fear 2 minecraft metro exodusMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.bf 5 cod
Party Animals duydum fakat ona da bakma fırsatı bulamadım. Eminim çok eğlenceli bir oyundur. Layers Of Fear güzel diye biliyorum belki oynarım. Metro Exodus zaten kral oyun. Teşekkür ederim.sevimli online bi oyun arıyorsan party animals korku oyunu ise arkadaşlarınla oynaman için phasmaphobia layers of fear 2 minecraft metro exodus
Evet bir ara Long Dark'ı almak istiyordum. Belki alırım ilerde gerçekten güzel bir oyun.The Long Dark. O Kanada atmosferi ve grafikleri güzel.
Bu oyunu biliyorum evet gayet güzel oyun. Belki alırım. Teşekkür ederim.dead by daylight oynayabilirsin epey sarıyor özellikle arkadaşlarla ama biraz optimizasyon özürlüsü (oynayacak arkadaşın yoksa burdayım)
ve cadılar bayramı indiimi geliyor steame garanti indirime girecek oyunlardan biri
The walking dead telltale seriesMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.
Bu arada indirimle ilgili bir şey sormak istiyorum. Ekim sonu (cadılar bayramı) indiriminde red dead redemption 2 indirime girer mi? Çünkü hayatta en çok istediğim oyunlardandır sanırım kendisi.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.
GARRY'S MODMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun bulamıyorum bütçe farketmez herkes oyun önerisi yapabilir mi? Aynı oyunlardan bir süre sonra insan sıkılyor. Türü de pek farketmez her türlüsünü oynarım.