T.P.G.
80+ Titanium
Aa Ankara pavyonu.
Aa Ankara pavyonu.
Hocam o monitörün arkasındaki mor ışık nerede yanıyor ?Şöyle bırakayım efendim. Biraz geç gördüm konuyu kusura bakmayın.
Özel bir şey değil hocam.Usb Rgb Şerit yapıştırdım arkasına. Monitörün usb girişine bağladım. Kumandası var kontrol edebiliyorum. Geceleri ayrı bi güzel oluyor lambaları yakmaya gerek yok.Hocam o monitörün arkasındaki mor ışık nerede yanıyor ?
Aldığın ürünün linkini atabilir misin zahmet olmazsa ?Özel bir şey değil hocam.Usb RGB Şerit yapıştırdım arkasına. Monitörün usb girişine bağladım. Kumandası var kontrol edebiliyorum. Geceleri ayrı bi güzel oluyor lambaları yakmaya gerek yok.
Hocam hediye geldi ama ucuz bir şeydi markasını hatırlamıyorum. Netten bi bakıp ayarında bişeylerin linkini atayım isterseniz.Aldığın ürünün linkini atabilir misin zahmet olmazsa ?
https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...50-cm-usb-uzerinden-renk-ayarli_pdp_644801737Aldığın ürünün linkini atabilir misin zahmet olmazsa ?
Telefon kamerası biraz kötü olduğundan bu kadar oluyor.Forumdan iyi setup'a kim sahip bakalım.