Herkesin AAA sevdiği oyunları sevmemek suç mu

Türk DRK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
927
Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani herkesin sevdiği AAA oyunları sevmemek suç mu? Bu konularda kişisel bir zevk söz konusu değil mi? Lütfen aydınlatın beni.

Çöp dediğin için linç yedin herkesin sevmediği oyunları sevmeyebilirsin mesela ben de underlate sevmiyorum. Fakat beğenmedim diyebilirsin çöp demek hakaret. %90 oranında sevilen bir oyuna çöp demek biraz tuhaf

Çöp dediğin için linç yedin herkesin sevmediği oyunları sevmeyebilirsin mesela ben de underlate sevmiyorum. Fakat beğenmedim diyebilirsin çöp demek hakaret. %90 oranında sevilen bir oyuna çöp demek biraz tuhaf
Hmm. Sadece çöp yerine çok kötü mü yazmam gerekiyordu? Niye demediniz la

Hmm. Sadece çöp yerine çok kötü mü yazmam gerekiyordu? Niye demediniz la
Çöp kaba bir tabir demeye gerek yok bunu zaten forumda/oyunda değil genel hayatında da bilmen gerek. Tam anlamıyla çok kötü yazman gerekiyordu aynı konudan ben de açmıştım assasin creed salladım yerden yere vurdum fakat beğenmediğimi söyledim çöp yazmadım forumda birsürü ac fanı var hiçbiri linçlemedi

Tuhaf bir durum

Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani herkesin sevdiği AAA oyunları sevmemek suç mu? Bu konularda kişisel bir zevk söz konusu değil mi? Lütfen aydınlatın beni.
Zevk meselesi. İsteyen istediğini sever veya sevmez. Ama sen galiba çöp dediğin için tepki geldi. Kötü desen neyse de çöp aşağılayıcı bir itham.

Bende dışarıda birine o oyun berbat dedim sonra dövmek zorunda kaldım onuda elimden kaçtıydı..

Oyunu sevmemek tabii ki suç değil bende witcher sevmiyorum ama çöp çok ayrı bir mevzu gerçekten çok saygısızca

Konu trol gibi geliyor ama.
Suç olsa ne olmasa ne? Bunun bir hükmü var mı? Her klavyesi olanı kale almak saçma.

Hocam tabii ki suç değil ama çöp demek de hoş değil

sevmeyebilirsin ama çöp demek yanlış birisinin sevdiği birşeye çöp denmemesi gerekir mesela ben senin sevdiğin Undertale'e çöp demedim sadece benim 3 gereksinimimi karşılamayan pixel pixel kötü bir oyun dedim kötü çok ayrı çöp çok ayrı bir kelime anlamları bile farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri