Neler Yeni

Herkesin AAA sevdiği oyunları sevmemek suç mu

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani herkesin sevdiği AAA oyunları sevmemek suç mu? Bu konularda kişisel bir zevk söz konusu değil mi? Lütfen aydınlatın beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Suç değil herkesin kendi zevki.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Çöp dediğin için linç yedin herkesin sevmediği oyunları sevmeyebilirsin mesela ben de underlate sevmiyorum. Fakat beğenmedim diyebilirsin çöp demek hakaret. %90 oranında sevilen bir oyuna çöp demek biraz tuhaf

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çöp dediğin için linç yedin herkesin sevmediği oyunları sevmeyebilirsin mesela ben de underlate sevmiyorum. Fakat beğenmedim diyebilirsin çöp demek hakaret. %90 oranında sevilen bir oyuna çöp demek biraz tuhaf
Hmm. Sadece çöp yerine çok kötü mü yazmam gerekiyordu? Niye demediniz la

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Hmm. Sadece çöp yerine çok kötü mü yazmam gerekiyordu? Niye demediniz la
Çöp kaba bir tabir demeye gerek yok bunu zaten forumda/oyunda değil genel hayatında da bilmen gerek. Tam anlamıyla çok kötü yazman gerekiyordu aynı konudan ben de açmıştım assasin creed salladım yerden yere vurdum fakat beğenmediğimi söyledim çöp yazmadım forumda birsürü ac fanı var hiçbiri linçlemedi

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuhaf bir durum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani herkesin sevdiği AAA oyunları sevmemek suç mu? Bu konularda kişisel bir zevk söz konusu değil mi? Lütfen aydınlatın beni.
Zevk meselesi. İsteyen istediğini sever veya sevmez. Ama sen galiba çöp dediğin için tepki geldi. Kötü desen neyse de çöp aşağılayıcı bir itham.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bende dışarıda birine o oyun berbat dedim sonra dövmek zorunda kaldım onuda elimden kaçtıydı..

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Oyunu sevmemek tabii ki suç değil bende witcher sevmiyorum ama çöp çok ayrı bir mevzu gerçekten çok saygısızca

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Konu trol gibi geliyor ama.
Suç olsa ne olmasa ne? Bunun bir hükmü var mı? Her klavyesi olanı kale almak saçma.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam tabii ki suç değil ama çöp demek de hoş değil

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sevmeyebilirsin ama çöp demek yanlış birisinin sevdiği birşeye çöp denmemesi gerekir mesela ben senin sevdiğin Undertale'e çöp demedim sadece benim 3 gereksinimimi karşılamayan pixel pixel kötü bir oyun dedim kötü çok ayrı çöp çok ayrı bir kelime anlamları bile farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom