- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,341
- Konu Sahibi Konu Sahibi
22 uyarı puanı mı![]()
22 uyarı puanı mı![]()
Bu araştırmacılık değil zaman israfı.4252 mesajım var 1 tane en iyi cevabım var nasıl bulayım onların arasından?Bu yeni nesilde her şeye meraklı. Ne yapacaksın okuyup? O kadar merak ediyorsan kendin aç, tek tek bul. Ya da araştırmacı ol, olabildiğince ilgilendiğin her şeyi öğren.
Armut piş, ağzıma düş...
Hocam duyarı yanlış yerde kastınız.Bu yeni nesilde her şeye meraklı. Ne yapacaksın okuyup? O kadar merak ediyorsan kendin aç, tek tek bul. Ya da araştırmacı ol, olabildiğince ilgilendiğin her şeyi öğren.
Armut piş, ağzıma düş...
22 uyarı![]()
Wer bana ilgiBu yeni nesilde her şeye meraklı. Ne yapacaksın okuyup? O kadar merak ediyorsan kendin aç, tek tek bul. Ya da araştırmacı ol, olabildiğince ilgilendiğin her şeyi öğren.
Armut piş, ağzıma düş...
Mantıklı.Resimdeki yere tıklayınca direk o kişinin en iyi cevap seçilen mesajlarını görebilelim diyorum. İstemeyenler için ayar getirilirse o kişilerin en iyi cevabını direk oraya basarak göremeyiz. @Vesemir @Mehmet Yılmaz
(Uyarılarımı bilerek gizlemedim farkındayım göründüğünün)
Ne alaka? Ben kendi en iyi cevaplarıma da bakmak istiyorum. 11.000 mesajı tek tek okuyayim mi??? İlginç.Bu yeni nesilde her şeye meraklı. Ne yapacaksın okuyup? O kadar merak ediyorsan kendin aç, tek tek bul. Ya da araştırmacı ol, olabildiğince ilgilendiğin her şeyi öğren.
Armut piş, ağzıma düş...