Neler Yeni

Herkesin müzik zevki farklıdır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Glorfindel of Gondolin
Öncelikle RAP'i sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. Şu an ki Türkçe RAP pek başarılı değil, ama siz gidip RAP'e ergen müziği diyemezsiniz.

Bak bu da RAP adı altında bir şarkı, bu bazı yerlere, bazı sorunlara değiniyor. Ama burada bahsedilen sorunlar senin sorunun değilse RAP'e ergen diyebilirsin sorun yok.
Yoo saygı da duymuyorum.
İtici bir müzik türü. Hele senin gibi "rap sokak, rap gerçek" diyen arkadaşlar daha da cringe oluyor

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Öncelikle RAP'i sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. Şu an ki Türkçe RAP pek başarılı değil, ama siz gidip RAP'e ergen müziği diyemezsiniz.

Bak bu da RAP adı altında bir şarkı, bu bazı yerlere, bazı sorunlara değiniyor. Ama burada bahsedilen sorunlar senin sorunun değilse RAP'e ergen diyebilirsin sorun yok.
Türkçe rapçilere baksın.Ceza,Sagopa,Dr.Fuch,Saian 40 yaş üstü.Birde diyor rap müzik ergenlerin.

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Türkçe rapi dinliyorum.Çünkü kliplerinde kalça olmaması,popçular gibi aşk lirikleri yazmaması.Rap gerçekleri yazar.Bu arada Türkçe rap dinlenir.Bence küçümseme.RAP SOYTARILIK DEĞİLDİR.
Herkesin müzik zevki farklı.Sonuna kadar bu fikrimi savunacağım.

@Glorfindel

helal be reis.

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Türkçe rap in Tanrısı CONTRA

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yoo saygı da duymuyorum.
İtici bir müzik türü. Hele senin gibi "rap sokak, rap gerçek" diyen arkadaşlar daha da cringe oluyor
Senin gibi eski kafa, beyin yoksunluğu çeken kişilere bende saygı duymuyorum.
Sokak RAP diye bir şey diyen yok, yazılanı anlamakta güçlük çekiyorsun anlaşılan.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,545
Üyeler
161,085
Son üye
Thace
Top Bottom