Neler Yeni

Herseyden canım sıkılıyo

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
mert doğan
herkeze selamlar hayattan hiç bi zevk almıyorum her şeyden canım sıkılıyo ders çalışmaktan oyun oynamaktan video izlemekden kısaca her şeyden bıktım bugün okulda dersde oturuyodum hoca bile anladı camdan dışarı bakıyodum yerime geçirdi sonra ordada canımın sıkkın olduğunu anladı birini flnmı bekliyosun dedi hayır dedim canın neye sıkkın dedi bişeye değil dedim yani hocam bile anlıyo (KISACA HAYATTAKİ HERŞEYDEN CANIM SIKILIYO BIKTIM )

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
Müslüman mısın bilmiyorum fakat art arda namaz kılınca bir yerden sonra nedensizce mutlu oluyorsun.

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
Major Depresyon hakkında yazılar oku bakalım. Varsa çaresi dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
...
herkeze selamlar hayattan hiç bi zevk almıyorum her şeyden canım sıkılıyo ders çalışmaktan oyun oynamaktan video izlemekden kısaca her şeyden bıktım bugün okulda dersde oturuyodum hoca bile anladı camdan dışarı bakıyodum yerime geçirdi sonra ordada canımın sıkkın olduğunu anladı birini flnmı bekliyosun dedi hayır dedim canın neye sıkkın dedi bişeye değil dedim yani hocam bile anlıyo (KISACA HAYATTAKİ HERŞEYDEN CANIM SIKILIYO BIKTIM )
Hocam, günlük yazmayı deneyebilirsiniz. İşte o an kafanızdan ne geçiyorsa kağıda dökün. Erkek olduğunuz için duygularınızı dökmek zor olabilir veya bunu yaptığınız için utanabilirsiniz ama gerçekten deneyin. İşte günlüğe olumlu şeyler yazın. Yazının psikolojiye iyi geldiğine inanıyorum. Aynı zamanda gülümsemeye çalışın (mutsuz olsanız bile). Bunu da, yakın zamanda birkaç yerden okudum. Okuduklarıma göre: Beynimiz sahte şekilde gülümsemeniz ile gerçekten gülümsemeniz arasındaki farkı anlayamıyor ve mutluluk hormonları salgılıyor.
Aynı zamanda insanlarla konuşmaya çalışın yani, forum sitesi bile olur saçma mantıklı yazın bir şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Yuzarsef
elhamdülillah müslümanım onuda denedim halada kılıyorum ama maalesef
Kral eyw de ard arda kıl 1-2 saat falan cidden dene kafan boşalıyor bildiğin bende de aynı durum vardı.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre
bazıları vıtamın ıcıyodu galıba d yada c ve cok mutlu neselı olduklarını soyluyolardı ama ne kadar dogrudur ne kadar kullanılması yatkındır hıc bır fıkrım yok

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazıları vıtamın ıcıyodu galıba d yada c ve cok mutlu neselı olduklarını soyluyolardı ama ne kadar dogrudur ne kadar kullanılması yatkındır hıc bır fıkrım yok
Sağol reis

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
yunusemre

Shourd

80+ Gold
Lol başla ciddiyim bende böyleydim Lale başladım çoğu sıkıntı mı unuttum fakat yeni sıkıntılar geldi. D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Farklı şeyler dene. Monoton hayat fazla etkilemesin. Resim çizme veya kitap okuma vb. faaliyetler ile kafanı da dağıtırsın. Sıkıntını unutturmaya çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom