Neler Yeni

Herşeyi kafaya çok takıyorum

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
berat
en ufak bi olayda mesala bi kıza çarpınca bi kaç gün en az kafaya takıyorum ya bişey olursa bu tarz şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
...
Bana yakınsınız. Bazen bende yapıyorum. Mesaj yazdığım zaman "Acaba bir şey olur mu?" gibisinden saçma cümleler. Kendinizi rahatlatacak şeyler düşünmeye çalışın. İşte bunu yapan çok vardır. Benden daha kötüsünü söyleyenler var ne olacak... Gibi gibi. Korktuğunuz şeyin gerçekleşme oranı düşüktür. Yani, gerçekten suç işlemediyseniz bir şey olmaz.
Hem, kıza çarpıp bir kaç gün kafaya takmak normal gibi. :D Bu, forumda bile bu olaya takmayacak az kişi vardır.

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana yakınsınız. Bazen bende yapıyorum. Mesaj yazdığım zaman "Acaba bir şey olur mu?" gibisinden saçma cümleler. Kendinizi rahatlatacak şeyler düşünmeye çalışın. İşte bunu yapan çok vardır. Benden daha kötüsünü söyleyenler var ne olacak... Gibi gibi. Korktuğunuz şeyin gerçekleşme oranı düşüktür. Yani, gerçekten suç işlemediyseniz bir şey olmaz.
Hem, kıza çarpıp bir kaç gün kafaya takmak normal gibi. :D Bu, forumda bile bu olaya takmayacak az kişi vardır.
saol

ekrem imaro

80+ Bronze
en iyisi psikiyatriye görünmek

ekrem imaro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamka
bak şimdi bunu da kafaya taktım psikolojimi bozuk diye
hayat şartları bazen zor olabiliyor yine sen iyisin kafana takıyorsun ben birçok nedenden ötürü stres yapıyorum ve bu yaşamımı büyük ölçüde etkiliyor
önemli olan stres yapmamak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,806
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom