HES kodunun kaldırılması

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
İlk vakalar çıktığında insanlar yolda bayılıyordu, kapalı sedyeler üstünde taşınıyordu. Bir heyecan korku panik.
Şimdi HES kodu uygulaması kaldırıldı. Şimdi ben kovidim ama bana kod sorulmayacak ve ben AVM restorana rahatça girebileceğim. O kadar omicron momicron deniyordu. Puf mu oldu virüs anlamadım.

Aynen öyle covid arkadaşım sinemaya gidelim diye mesaj atıyor. Ağır atlattığı halde.

Denilene göre virüs ''puf'' oldu. Dışarıda hiç maske takan yok nerdeyse ve sağlık garantim de yok. Dediğin gibi virüslü biri benim yanımda elini kolunu sallayarak gezebilecek.

İlk vakalar çıktığında insanlar yolda bayılıyordu, kapalı sedyeler üstünde taşınıyordu. Bir heyecan korku panik.
Şimdi HES kodu uygulaması kaldırıldı. Şimdi ben kovidim ama bana kod sorulmayacak ve ben AVM restorana rahatça girebileceğim. O kadar omicron momicron deniyordu. Puf mu oldu virüs anlamadım.
Etkisi Düştü , Yoğun Bakım Oranları Düştü , Aşı Oranı Arttı , Ölüm Oranı Düşük olduğu İçin Sürü Bağışıklılığına Oynuyorlar Artık. Amaç Herkesi Korona Yapıp Etkiyi Yok Etmek.

İsterseniz bilim düşmanı deyin umrumda olmaz ben bu virüse inanmıyorum. Yani hastalık evet var ama aşı koruyor efendim yoksa biteriz bence yok öyle bir şey... Bill Gates filmlerdeki alanı olmayan şeylere yatırım yapan adam rolünde... Doktordan daha çok konuşuyor. Don't Look UP filmindeki gibi... Almanya zaten aşıdan parayı kaldırdı.

Geri