Neler Yeni

HES uygulamasında bugmu var?

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
Arkadaşlar yaklaşık bundan 7 gün önce kardeşimin testi pozitif çıktı hep beraber karantinaya girdik kardeşimin testinin pozitif çıkmasından 5 gün sonra bende test oldum ve negatif çıktım ve hes bilgilerimde risksiz gözüküyordum (test olmadan öncede riskli idi) Bugün hes bilgilerime yeniden baktım ve riskli olduğum gözüküyor?

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar yaklaşık bundan 7 gün önce kardeşimin testi pozitif çıktı hep beraber karantinaya girdik kardeşimin testinin pozitif çıkmasından 5 gün sonra bende test oldum ve negatif çıktım ve hes bilgilerimde risksiz gözüküyordum (test olmadan öncede riskli idi) Bugün hes bilgilerime yeniden baktım ve riskli olduğum gözüküyor?
Belki sisteme gec girmistir 14 gun boyunca riskli gozukeceksin kardesinin karantina tarihinden itibaren

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki sisteme gec girmistir 14 gun boyunca riskli gozukeceksin kardesinin karantina tarihinden itibaren
Sanırım dikkatli okumadınız kardeşim pozitif olduğu an ben riskli gözüküyordum 5 gün sonra test yaptırmaya gittim ve negatif çıktı negatif çıktığında ise risksiz gözüküyordum ama bügün yeniden riskli gözüküyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Temaslı olduğun için riskli görünüyor olabilirsin çünkü benimde annem pozitifti ben hala riskliyim 4 gün kaldı

Top Bottom