M Melih356 80+ Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 238 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Melih 1 Nisan 2021 #1 arkadaşlar merhaba hesabım sınırlandırılmış kısıtlamayı kaldıra basıyorum buraya yolluyor nedeni nedir nasıl çözerim?
arkadaşlar merhaba hesabım sınırlandırılmış kısıtlamayı kaldıra basıyorum buraya yolluyor nedeni nedir nasıl çözerim?
D dyinglightkotuoyundur 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,167 Dahası Reaksiyon skoru 4,627 Konum Hyrule Castle İsim Ekmeleddin armut İlgilendiği Kategoriler Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud) Steam https://steamcommunity.com/id/PixelArmys/ 1 Nisan 2021 #2 Melih356 yazmış: Alıntıyı görüntüle arkadaşlar merhaba hesabım sınırlandırılmış kısıtlamayı kaldıra basıyorum buraya yolluyor nedeni nedir nasıl çözerim? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hesaba 5 dolardan fazla para yatırdın mı
Melih356 yazmış: Alıntıyı görüntüle arkadaşlar merhaba hesabım sınırlandırılmış kısıtlamayı kaldıra basıyorum buraya yolluyor nedeni nedir nasıl çözerim? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hesaba 5 dolardan fazla para yatırdın mı
BeKo'O 80+ Silver Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 3,939 1 Nisan 2021 #3 En az 5 dolar değerinde bakiye yüklemesi veya satın alım yapman gerekiyor.