Kapattım ve zaten sanal kartBen anlamıyorum Sanal kart yapmadan nasıl ana kartınızı kullanabiliyorsunuz. Tüm banka ve kredi kartlarım yurtiçi yurtdışı İnternet kullanımına kapalı 0 limitler duruyor. Harcama yapacağım zaman Sanal kart açıp tek kullanımlık limit belirliyorum. 6K para gitmiş az para değil geçmiş olsun. O kartı da kapattır kardeşim.
Hangi durumlarda iade yapıyorlar bilmiyorum ama iade edildiği de oluyor edilmediği de. Sonuçta senden izinsiz işlem yapılmış hemde 3d ile bence iade etmesi lazım banka nın.Kapattım ve zaten sanal kart
Peki iadesi olur mu mahkemeye vereceğim falan dedim isterseniz pos sahibine sorun dedim hizmet vermediğini
Paparaya söyledim 3d olmaz dediler önce şimdi müşteri hizmetleri ile belirttim PEP adlı yerden alıcam galiba umarım yoksa bankalar birliği var sanırım onlar ile iletişime geçicemHangi durumlarda iade yapıyorlar bilmiyorum ama iade edildiği de oluyor edilmediği de. Sonuçta senden izinsiz işlem yapılmış hemde 3d ile bence iade etmesi lazım banka nın.