Neler Yeni

Hesabımdan 2 kere para çekildi itiraz verdim bir şey olmuyor

Berkarda

80+ Silver
Pep adlı yerden para çekildi bugün ben uyurken 5000₺ 15 dk önce ve 28 Ağustos'ta 1000₺ bunlara itiraz ettim ama yardımcı olmuyorlar sanırım rat gibi bir şey oldu ne ypamam lazım mahkemeye vericem diyip korkutsam işe yarar mı acaba

qwerty666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
qwerty
Geçmiş olsun .Umarım daha sonra tekrar yaşamazsın. Kartını kullanmadığın zaman internete kapalı tut ve sanal kart kullanmanı tavsiye ederim Sanal kartın limitini belirleyebilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben anlamıyorum Sanal kart yapmadan nasıl ana kartınızı kullanabiliyorsunuz. Tüm banka ve kredi kartlarım yurtiçi yurtdışı İnternet kullanımına kapalı 0 limitler duruyor. Harcama yapacağım zaman Sanal kart açıp tek kullanımlık limit belirliyorum. 6K para gitmiş az para değil geçmiş olsun. O kartı da kapattır kardeşim.

Berkarda

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben anlamıyorum Sanal kart yapmadan nasıl ana kartınızı kullanabiliyorsunuz. Tüm banka ve kredi kartlarım yurtiçi yurtdışı İnternet kullanımına kapalı 0 limitler duruyor. Harcama yapacağım zaman Sanal kart açıp tek kullanımlık limit belirliyorum. 6K para gitmiş az para değil geçmiş olsun. O kartı da kapattır kardeşim.
Kapattım ve zaten sanal kart
Peki iadesi olur mu mahkemeye vereceğim falan dedim isterseniz pos sahibine sorun dedim hizmet vermediğini

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kapattım ve zaten sanal kart
Peki iadesi olur mu mahkemeye vereceğim falan dedim isterseniz pos sahibine sorun dedim hizmet vermediğini
Hangi durumlarda iade yapıyorlar bilmiyorum ama iade edildiği de oluyor edilmediği de. Sonuçta senden izinsiz işlem yapılmış hemde 3d ile bence iade etmesi lazım banka nın.

Berkarda

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi durumlarda iade yapıyorlar bilmiyorum ama iade edildiği de oluyor edilmediği de. Sonuçta senden izinsiz işlem yapılmış hemde 3d ile bence iade etmesi lazım banka nın.
Paparaya söyledim 3d olmaz dediler önce şimdi müşteri hizmetleri ile belirttim PEP adlı yerden alıcam galiba umarım yoksa bankalar birliği var sanırım onlar ile iletişime geçicem

Top Bottom