Hesabımı çalan arkadaşım hakkında tavsiye

Plasame

80+
Reaksiyon skoru
8
Belli bir zaman önceye kadar yakın bir arkadaşım vardı, kendisi clash royale ve clash of clans adlı oyunların hesaplarını alma ve satmayla ilgileniyor. Son zamanlarda ise hesapların oluşturma tarihi ve hangi telefonda oluşturulduğunu öğrenirse hesabı çalabiliyor veya banlatabiliyor (Bunu yapmak için oyuna belli bir para yatırıp hesabı onaylatmak gerekiyor). Son zamanlarda ise benim ve arkadaşımın hesabını çaldı ve kendisini büyük görmeye başladı . Mesela benim hesabımı çaldığında fotoğrafını atıp senin hesaptan selamlar falan yapıyor. Sizce ben bu konu ne yapmalıyım? En mantıklısı burası olacağını düşündüğüm için buraya atıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şahsen ben o arkadaşım yusuf yusuf etsin diye polise şikayet ederdim
yoksa geri almaya çalışırdım
polise kadar gitmesini istemiyorsanız ailenize söyleyebilirsiniz
(hesapların seviyesi çok değilse salardım)

Arkadaşım benim Clash Royale hesabımı çalıyor diye polise git aynen.

polise gitmenin abartı olacağını düşünüyorum, aileme söylemeyi düşüneceğim ve biraz daha kişisel bir şey yapmak daha mantıklı geliyor (hesabın seviyesi ortalamaydı hiç durmandan bir buçuk gün oynasan gelirdin oraya)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tehditleri şaka zannedecek kadar garip birisi, kendisi ciddi olamıyor. Kendisi sınıf arkadaşım olur, okulum da iyi bir okul olduğundan dolayı kavga etmek istemiyorum atılırsam sadece kendimi üzerim diye düşünüyorum.

Geri