Neler Yeni

Hesabımı dondurdum ama şuan geri açamıyorum :(

2mApoo

80+ Silver
Dün gece saatlerinde hesabımı dondurmak kararı aldım. Ama yaklaşık 1 saat sonra pişman olup geri açmak istediğimde "Üzgünüz bir hata oluştu. Lütfen birazdan tekrar deneyin" hatasını aldım.
Her türlü cihazdan girmeyi denedim ama sonuç aynı. İnstagrama mail attım ve dedikleri kriterlerde bilgileri verdim. (Fotoğrafım - kod- kullanıcı adı. vs.)
Nasıl hesabımı geri açabilirim ?
Bunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Dün gece saatlerinde hesabımı dondurmak kararı aldım. Ama yaklaşık 1 saat sonra pişman olup geri açmak istediğimde "Üzgünüz bir hata oluştu. Lütfen birazdan tekrar deneyin" hatasını aldım.
Her türlü cihazdan girmeyi denedim ama sonuç aynı. İnstagrama mail attım ve dedikleri kriterlerde bilgileri verdim. (Fotoğrafım - kod- kullanıcı adı. vs.)
Bende de oluyor bir kaç güne düzelir

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emin Aşcı
hesabına devamlı girme 2 fac falan varsa buga girer aynı sorun bendede var bıraktım

2mApoo

80+ Silver
hesabına devamlı girme 2 fac falan varsa buga girer aynı sorun bendede var bıraktım
Anladım knk bırakıyorum o zaman yapmayı. Seninde şu sıralarmı oluyor knk ?
Çünkü genel olarak herkestemi oluyor şu sıralar. onu merak ettiğimden soruyorum

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Ne zaman oldu aga senin. Şu sıralar mı ?
Ayrıca hesabıma birkaç saat arayla girmeye çalışıyorum. Böyle yapmayı bırakayım mı ?
Dün oldu bende de kapattım pişman oldum acayım dedim telefondan denedim pc den denedim olmadı saldım zaten 1 ay sürüyor kapanması daha var düzelir instagramın bir sorunu herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hala oluyor ben de açamadım hesabımı

2mApoo

80+ Silver
Dün oldu bende de kapattım pişman oldum acayım dedim telefondan denedim pc den denedim olmadı saldım zaten 1 ay sürüyor kapanması daha var düzelir instagramın bir sorunu herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hala oluyor ben de açamadım hesabımı
Anladım knkm çok teşekkürler birazda olsa rahatladım valla. Seninki açıldığı zaman haber edersen müqemmel olur.

2mApoo

80+ Silver

LaketrooS

80+ Silver
bende hiç öle bir sorun olmadı. ben kapattım hesabı 3 aydır. ayrıca 1 saat sonra neden pişman oldun knk?

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Bildiğim kadarıyla kapattıktan 24 saat sonra geri açabiliyorsun beklemen gerekecek. (Şimdi yazdın sandım sanırım şu saatler deneyip açabilirsin)

2mApoo

80+ Silver
Aga normalde bende 1-2 günlüğüne kafa dinliyecektim o yüzden kapadım. Ama yapamadım valla
Biraz bağımlılık diyelim biz ona :D

LaketrooS

80+ Silver
Aga normalde bende 1-2 günlüğüne kafa dinliyecektim o yüzden kapadım. Ama yapamadım valla
Biraz bağımlılık diyelim biz ona :D
anladım hocam. bence kafa dinlemek için minecrfat oynayın sarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,599
Üyeler
162,838