Hesap oluştururken Verilen Hata

Arda

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Epic Gamesten hesap oluştururken böyle bir hata ile karşılaştım . Resmini koyarım. Bunun ne olduğunu bilen arkadaş varsa yazabilir mi lütfen ? IMG_20200515_041712.webp
IMG_20200515_041712.webp
IMG_20200515_041712.webp

Şifreni diğer veritabanlarında taramış ve sorunlu bulmuş olabilir. Küçük bir sistem koruması diyebiliriz.

Şifreni diğer veritabanlarında taramış ve sorunlu bulmuş olabilir. Küçük bir sistem koruması diyebiliriz.
Yani , telaşlanmama gerek var mı? Hesabım falan çalınabilir . Yoksa diğer sitelerde ki güvenlik açığından ötürü mu bu uyarıyı aldim
İkincisi de bu şifreyi farklı bir kişi güvenliği olmayan sitede kullandığı için mi böyle uyarı almış olabilirim

Yani , telaşlanmama gerek var mı? Hesabım falan çalınabilir . Yoksa diğer sitelerde ki güvenlik açığından ötürü mu bu uyarıyı aldim
İkincisi de bu şifreyi farklı bir kişi güvenliği olmayan sitede kullandığı için mi böyle uyarı almış olabilirim
Hayır telaşlanma gerek yok sadece şifrelerini biraz değiştir varsayılandan uzak olsun. Bot şifreleri gibi diyebilirim sana her türden şey barınsın örneğin: "ghtnbDE34-fj+sqDCalksdu002416454fx" gibi biraz manyak bir düşünce yapısına sahip olman gerekir. Yoksa öbür türlü tuttuğun takımın adı, telefon numaran filan bunlar kolay bulunabilir şifreler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri