Hesapları Çaldırdım Neler Yapabilirim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,505
Instagram, microsoft, google hesapları falan komple çalındı. Instagram şifresini değiştirebildim, Google şifresini değiştirdim ama oldu mu tam emin değilim. Microsoft mailini değiştirmiş hackleyen kişi, onun için microsoft destek hattıyla konuştum bir de hesap kurtarma formu gönderdim, şuan göründüğü kadarıyla hesabın çalındığına dair sağlam kanıtlar varmış ve çözülme ihtimali yüksekmiş. Tüm önemli hesapların şifrelerini değiştirdim, iki adımlı doğrulama açık olmayanları da açtım. Başka ne yapabilirim şuan??

DÜZENLEME: Microsoft hesabımın çalındığını tespit etmiş ama güvenlik koşullarından dolayı geri alamıyorlarmış şaka gibiler çok büyük rezillik gerçekten. Şuan Windowsta hala hesabımın oturumu açık bu arada

Son düzenleme:
Hocam hesapları nasıl çaldırdınız bi linke tıklayarak vesaire mi yoksa bilgisayar virüs mü kaptı eğer öyleyse format atmanız sağlıklı olur zaten şifre değiştirme 2fac işlemlerini yaptığınızı belirtmişsiniz başkada yapılacak bir şey yok ekleyebildiğiniz kadar güvenlik aşaması ekleyin sms ,google 2fac gibi.

Hocam hesapları nasıl çaldırdınız bi linke tıklayarak vesaire mi yoksa bilgisayar virüs mü kaptı eğer öyleyse format atmanız sağlıklı olur zaten şifre değiştirme 2fac işlemlerini yaptığınızı belirtmişsiniz başkada yapılacak bir şey yok ekleyebildiğiniz kadar güvenlik aşaması ekleyin sms ,google 2fac gibi.
Tam olarak nasıl olduğunu bulamadım ama linke falan tıklamadım, oyun indirdim ama hesabıma giren kişinin oturumu 2025te açtığı gözüküyor hiçbir şeyden emin olamıyorum o yüzden..

Tam olarak nasıl olduğunu bulamadım ama linke falan tıklamadım, oyun indirdim ama hesabıma giren kişinin oturumu 2025te açtığı gözüküyor hiçbir şeyden emin olamıyorum o yüzden..
Benim microsoft hesabıma 1 yıl boyunca afrikadan sifre denenmis hergun yüzlerce defa microsoft adam doğru şifreyi buldugunda bildirim göndermis😂 sen 1 yıldır nerdesin adam girdikten sonea ne anlamı kaldı

Benim microsoft hesabıma 1 yıl boyunca afrikadan sifre denenmis hergun yüzlerce defa microsoft adam doğru şifreyi buldugunda bildirim göndermis😂 sen 1 yıldır nerdesin adam girdikten sonea ne anlamı kaldı
Bana hiç deneme olmamış kanka direkt adam tekte girmiş ve dokunmamış bir şeye. Veya ben VPN açmışımdır hiç hatırlamıyorum ama olabilir

Viyana kapıları böyle zorlanmadı be kardeşim bu ne azim 1 sene boyunca deneme :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,766
Üyeler
197,749
Son üye
Murat karaataman
Geri