KONUYU BULAMADIM DEGİSTİRİR MİSİNİZ? Çarşamba günü bir program indirmeye çalışıyordum ama program paralıydı bende ücretsiz indirmek için kaçak siteleri aradım ve bulup indirdim. Çalınmasının bu olayla ilgisi var mı bilmem ama anlatmak istedim, çünkü bu olaydan iki gün sonra yani cuma günü tüm oyun, discord hesaplarımın kendi kendine çıkış yaptığını fark ettim bunu görünce hesaplarımın çalınmasını anlamam uzun sürmedi. Persembe günü ben dışarıdayken bana epic gamesten giriş yapma kodu gelmişti çok takmamıştım ertesi gün olanlar oldu zaten. Bilgisayarımda bir not klasörü tutuyordum içinde çalınan oyunlarımın vs. şifresi yazıyordu. Sizce bu dosyayı görmelerinden kaynaklı çalınmış olabilir mi? Bu dosya olmasaydı çalabilirler miydi? çünkü EA hesabıma rusyadan giriş yapılmış ancak içinde oyun olmadığı için şifresi değiştirilmemiş gmail hesabıma giriş yapılmış gelen mailler spama atılmış, discord hesabımın şifresi değiştirilmiş. riot ve epic hesabımın maili değiştirilmişti bir çoğunu destek bölümlerinden kurtardım bi coguyla hala uğraşıyorum, AVAST indirdim tehlikeli bir sürü dosya buldu bilgisayarımda, hepsini sildim ancak içim hala rahat değil, tekrar virüs girer mi?