Neler Yeni

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.

İsmail_68

80+ Bronze
Hocam bilginiz yok herhalde attığım siteye bakarsanız oyunların "İNDİRİMLİ" fiyatları 4500₺ ediyor DLCLER DAHİL OLMADAN,indirimsiz fiyatı 15.500₺ ediyor ki verecegim fiyatla diğer tüm hesaplar dahil .Yani linke basmaya bile üşenip yorum yapmak için yorum yapmanız gerçekten ilginç.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Linke basıverin hocam,linke basıverin
Alıcı bulursanız satın hocam ne diyeyim . Kimse hiçbir güvencesi olmayan , hesap olarak satılan oyunlara o kadar para vermez

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hocam alıcıyı ben bulurum, alıcı var. Tanımadığım biri de değil. Bana bu siteyi söylediler o sitede yazanın üstüne sat dediler bende olabildiğince ederini alarak satmak istiyorum. Rica ederim kimin alıp almayacağını yazmayın, bilginiz varsa ederini yazın. Teşekkürler.

5-6k eder ama alıcı kim?
Üniversite arkadaşım alacak dostum

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Hocam alıcıyı ben bulurum, alıcı var. Tanımadığım biri de değil. Bana bu siteyi söylediler o sitede yazanın üstüne sat dediler bende olabildiğince ederini alarak satmak istiyorum. Rica ederim kimin alıp almayacağını yazmayın, bilginiz varsa ederini yazın. Teşekkürler.

Tekrar baktım 7k eder.

İsmail_68

80+ Bronze

Tanıdık biriyse 2000-2500e satabilirsiniz bence tüm hesapları.Tabi alıcının vereceği miktar da önemli

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.
Bana kalırsa 5000TL max hiçbir şeyi aldığınız fiyata satamazsınız oyun dünyasında.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Zamanında şu hesabı 500₺ satmaya çalıştım kimse almadı. Şu saat'den sonrada satmam silerim gene satmam.
1616509742404.png
1616509707545.png

İsmail_68

80+ Bronze
Zamanında şu hesabı 500₺ satmaya çalıştım kimse almadı. Şu saat'den sonrada satmam silerim gene satmam.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yok hocam 8000 harcandıysa 8000e satarsınız (!)

5-6k eder ama alıcı kim?
8-9K gideri var.
Aynen indirimdeki fiyatlarıyla 4500 lira eden hesaba o paraları verirler zaten.Ünlü biri galiba hesap sahibi :unsure:

Top Bottom