Neler Yeni

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Aynen herkes de hiçbir güvencesi olmayan hesaba binlerce lira vermeyi bekliyor zaten değil mi?
Hesabını satarken içindeki oyunlara en az %50-60 kadar indirim yapman gerekir ki alıcıya mantıklı gelsin.
Adam gidip başkasına ait hesaba binlerce lira vermek yerine kendi hesaplarını açıp indirim geldikçe oyun alır.Tek seferde binlerce lira harcamak mantıklı mı sence?
Bide çok biliyormuş gibi tartışmaya girmez değmez falan yazmışsın ne diyeyim ki sana?
Artık uzatmıyorum satıcı arkadaşa başarılar.(Satarsan haber ver :D)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen 2000k 🤣 🤣
Hesap ederi olan 8.500₺ ye Samsun Atakumda Cuma günü elden verilmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorum yapan herkese teşekkür ederim

Top Bottom