Neler Yeni

Hesaplarıma farklı ülkelerden erişim sağlanıyor

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhaba kasım ayından bu yana e posta adresime, amazon hesabıma, spotify hesabıma devamlı isveç, dominik cumhuriyeti giib farklı ülkelerden girişler yapıldığını görüyorum. Önlem olarak şifrelerini değiştirdim 2 aşamalı doğrulama ekledim veya kredi kartım ekliyse hesaplarda bunu kaldırdım sebebi nedir acaba bunun bilgisayara bulaşan bir yazılımla mı alakalıdır yoksa başka bir şeyden dolayı mı olmaktadır yardımcı olursanız mutlu olurum.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Vpn kullanıyorsan ondan olabilir

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır vpn kullanmıyorum. bir isveçten bir dominik cumhuriyetinden veya Tr nin benle bağlantısız herhangi bir ilinden gelmesi çok saçma.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeş niye saçma olsun VPN kullanan birisi erişim sağlıyor işte. Kendin VPN kullanıyorsan kendi girişlerin de olabilir. Yani değiştir mail adresini bu kadar endişeliysen uğraşma. Bilgisayarını kaspersky ve malwarebytes ile de tarat.

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifreleri değiştiriyorum zaten de bu 1 defa olan bir şey değil 4-5 defa oldu ve hepsinde de şifreleri değiştirip 2 doğrulamalı ekledim. Dominikten spotify hesabıma giriş yapılması çok garibime gitti. Ayrıca tarama yaptım bilgisayara 20 25 şey buldu malwarebytes programı. anlayamıyorum neden böyle oluyor telefonda vpn kullanıyorum ama onunla ilgisi var mıdır ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa görüş bildirirse mutlu olurum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tabii ki vardır VPN açıkken spotify a girersen başka yerden giriş yapmış gibi görünürsün. Ne buldu malwarebytes? Ayrıca kaspersky ile de taratın. Malwarebytes anti-virüs programı değil.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şifreleri değiştiriyorum zaten de bu 1 defa olan bir şey değil 4-5 defa oldu ve hepsinde de şifreleri değiştirip 2 doğrulamalı ekledim. Dominikten spotify hesabıma giriş yapılması çok garibime gitti. Ayrıca tarama yaptım bilgisayara 20 25 şey buldu malwarebytes programı. anlayamıyorum neden böyle oluyor telefonda vpn kullanıyorum ama onunla ilgisi var mıdır ki

Acun abi girmiştir (!) Vpn kullanan aynı kişi farklı ülkelerden bir şey deniyor olabilir eğer sen vpn kullanıyorsan başka yerlerden giriş yapmış gibi gözükür. Diğer bir ihtimal PC de virüs olması.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Kardeş niye saçma olsun VPN kullanan birisi erişim sağlıyor işte. Kendin VPN kullanıyorsan kendi girişlerin de olabilir. Yani değiştir mail adresini bu kadar endişeliysen uğraşma. Bilgisayarını kaspersky ve malwarebytes ile de tarat.
virüsle alakası yok ki .d

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

2 ihtimal var zaten. Ya virüs yedin bilgilerin karşıya gidiyor. Tarama yapmışsın birşeyler de bulmuş. Diğer ihtimal ise telefonda VPN kullandığın için hesabına sen giriyorsun ama başkasının girdiğini sanıyorsun.

VPN'ın ne demek olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. Kısaca açıklamak gerekirse sen başka bir ülkedeki sunucuya bağlanıyorsun, bir siteye girdiğinde o ülkeden bağlanmış olarak gözüküyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Biri senin hesap şifrelerini ele geçirmiş. Nasıl olmuştur bilemem. Aynısı bana oldu 2 hafta önce falan, spotify için. Sadece telefonda yüklüydü, daha yeniydim spotifyda. Ama ben kurtaramadım ilk başta. Spotifyla iletişime geçtim geri verdiler hesabı. Bu ara çok kişinin çalınıyor spotify hesabı.

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Demek istediğimi anlamadınız sanırım. şöyle ki gece 10 gibi evdeyim vpn vs açık değil telefona bildirim geliyor şu konumdan giriş yapıldı diye. apar topar 2 doğrulamalı aşama vs ekliyorum hesaplara ki dominik cumhuriyetinden girilmiş mesela çok saçma bir durum :D ha şifre vs değiştiriyorum da bu neden oluyor yani bilgisayarımda steam da var xbox gamepass de var(g2'den kod almıştım bununla alakalı bir durum olabilir mi?) hiçbirine erişim yok. En iyisi pc formatlamak ve telefonu sıfırlamak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,633
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom