Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Lütfen şaka yaptığını söyle. TL Tüm paritelerde yükseliyor sadece dolar ile alakası yok, değer kazanıyor.
hocam tam bir tahmin yapmamış amaDüzelttim.
bakabilirsin almanya bankasından da bahsettimLütfen şaka yaptığını söyle. TL Tüm paritelerde yükseliyor sadece dolar ile alakası yok, değer kazanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
raporla o zaman yanlış bilgilendirmeden ayrıca fransız para birimi dolar bazlı sayılır geneldeLütfen şaka yaptığını söyle. TL Tüm paritelerde yükseliyor sadece dolar ile alakası yok, değer kazanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
euro basıyorBank of Federal Republic of Germany dolarmı basıyor, oda iyiymiş
eğer dolar basılmadığını düşünüyorsan usd/euro grafiğine bakabilirsinBank of Federal Republic of Germany dolarmı basıyor, oda iyiymiş
Sadece almanya Euro basıyor diye Euro değermi kaybediyor ? bizde çatır çatır TL basıyoruz.euro basıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer dolar basılmadığını düşünüyorsan usd/euro grafiğine bakabilirsin
TL için konuşmadın mı? Yanlış mı anladım? TL' nin genel bir yükselişi var.hocam tam bir tahmin yapmamış ama
neyse tam bir resmi açıklama yok fakat eğer piyasalara bakarsanız çok rahat anlaşılabilecek bir durum uzun dönemli bir ekonomi kararı açıklanmadı swap kararı açıklanadı ve faiz de arttırılmadı
bakabilirsin almanya bankasından da bahsettim
raporla o zaman yanlış bilgilendirmeden ayrıca fransız para birimi dolar bazlı sayılır genelde
Boş konu sadece euro dolar falan değil Türk lirası tüm paralara karşı değer kazanıyor İşlemci fiyatlarında da düşüş yok.ama tl yükselmeye devam edecekArkadaşlar Bank of America ve Bank of Federal Republic of Germany para basıyor yani bu düşüşler gerçek düşüş değil sanal düşüş işlemci alacak arkadaşlar kaçırmasın çünkü büyük ihtimalle tekrar yükselecek gibi gözüküyor.
(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
Bir konuya daha değinmek istiyorum gerçekten aşırı değişik bir piyasadayız 4 günde %46 kazandıran bir hisse var fakat isim vermem
Bu zamana kadar hiçbir zaman 4 günde %46 görmemişti.
(%58 de olabilir)
düşüş var kaç gündür işlemcilere indirim yapılıyor satıcılar uzun sürmeyeceğini düşündüğü için de zaten indirim oalrak gösteriyorBoş konu sadece euro dolar falan değil Türk lirası tüm paralara karşı değer kazanıyor İşlemci fiyatlarında da düşüş yok.ama TL yükselmeye devam edecek
Yav kardeşim ekşi sözlükten oradan buradan okuyup, ekonominin e sinden anlamayıp konu açmayın lütfen. Bilgili olmuş sanıyorsunuz kendinizi, bilmiyorsunuz ama yapma bari.Arkadaşlar Bank of America ve Bank of Federal Republic of Germany para basıyor yani bu düşüşler gerçek düşüş değil sanal düşüş işlemci alacak arkadaşlar kaçırmasın çünkü büyük ihtimalle tekrar yükselecek gibi gözüküyor.
(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
Bir konuya daha değinmek istiyorum gerçekten aşırı değişik bir piyasadayız 4 günde %46 kazandıran bir hisse var fakat isim vermem
Bu zamana kadar hiçbir zaman 4 günde %46 görmemişti.
(%58 de olabilir)
hpcam sizin baktığınız grafik hangi sitenin eğer googledaki grafiklere bakarsanız böyle değil grafiklerTL için konuşmadın mı? Yanlış mı anladım? TL' nin genel bir yükselişi var.
Alıntıyı görüntüle
Hocam dediğin doğru değil Türkiye uzay programı açıkladığı için Tl de hızlı bir yükseliş var. Ne diyeceklerdi Türklerin parası değerleniyor mu diyeceklerdi.düşüş var kaç gündür işlemcilere indirim yapılıyor satıcılar uzun sürmeyeceğini düşündüğü için de zaten indirim oalrak gösteriyor